Zimski sportovi

"Na ZOI vrijedi samo medalja"

Antonija Pavlić • srijeda, 17.02.2010.
"Na ZOI vrijedi samo medalja"
Foto: Kristijan Komarica

Ana Jelušić otkrila je u internetskom dnevniku koji vodi za službenu stranicu FIS-a kako se sprema i s kakvim osjećajima dočekuje Olimpijske igre u Vancouveru...

Ana Jelušić polako može pakirati torbe i spremati se za let za Vancouver, gdje će nastupiti na svojim trećim zimskim olimpijskim igrama.

"Sjedim u dnevnoj sobi, na televiziji gledam Olimpijske igre i razmišljam da li sam što zaboravila spakirati. Budući da smo zadnje koje iz Hrvatske lete za Vancouver, toplo se nadam da nisam", napisala je najbolja hrvatska skijašica u internetskom dnevniku na stranicama FIS-a.

Vezane vijesti

"Posljednjih je nekoliko tjedana bilo vrlo zanimljivo. Naporno sam trenirala i nadam se sam spremna za novi izazov. Razočarana sam što ponovno nisam mogla prisustvovati ceremoniji otvaranja igara i osjetiti olimpijski duh, no u ovome su nam trenutku ipak bili važniji treninzi u Europi. Nadam se da ću barem vidjeti otvaranje u Sočiju."

Ana će biti najveća nada u redovima hrvatskih skijašica, željno očekujući slalomski ispit. U Whistleru do toga trenutka, piše, želi sakupiti što više olimpijskog duha. "Olimpijske igre su događaj koji se odvija samo jednom u četiri godine. Zbog toga, koliko se god pokušavam uvjeriti da je bitno jedino dati maksimum i nadati se najboljemu, znam da na ovakvom natjecanju vrijedi jedino rezultat - lijepa, sjajna medalja oko vrata."

"S tim u mislima spremna sam za put u Vancouveru i pružanje maksimuma. Vidim se ondje", završila je mlada Riječanka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.02.2010. u 11:34
    ani želim od srca medalju! iako realnost je da nije po meni ni u širem krugu favoritkinja. negdje oko 10-15 mjesta je realnost. nadam se da će me ipak ugodno iznenaditi!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2010. u 10:43
    Ana je jedna kompletna osoba,sretno Ana,držimo ti fige.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2010. u 07:07
    Sretno, Ana!
    Obrisan korisnik