Nogomet

Vieira bi sam sebe zvao u reprezentaciju

Nikola Vlahović • srijeda, 07.04.2010.
Vieira bi sam sebe zvao u reprezentaciju
Foto: EPA

U želji da zaigra na Svjetskom prvenstvu, Patrick Vieira napustio je Inter i prešao u redove Manchester Cityja. Međutim, još je uvijek neizvjesno hoće li veznjak dobiti poziv izbornika Domenecha.

Kako se priblažava Svjetsko prvenstvo mnogi igrači nalaze se na "vagi", hoće li dobiti poziv izbornika ili ne. Jedan od njih je i veznjak Manchester Cityja Patrick Vieira.

Nezadovoljan pozicijom koju je imao u Interu, Vieira je odlučio napustiti Serie A i prijeći u Premiership, točnije u Manchester City. Nakon što je promijenio sredinu, veznjak je izjavio da igrama želi izboriti odlazak u Južnu Afriku.

Da se nalazi na mjestu izbornika francuske nogometne reprezentacije umjesto Raymonda Domenecha, Vieira bi pozvao sebe u reprezentaciju. "Naravno da bih zvao Patricka Vieiru u reprezentaciju. Svojim iskustvom i odlučnošću može pomoći reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu", rekao je Vieira za Canal Plus.

Međutim, još je uvijek neizvjesno hoće li veznjak dobiti novi poziv u francusku reprezentaciju. "Izbornik me jako dobro pozna i zna koje su moje mogućnosti. Imam još nekoliko mjeseci da se izborim za poziv i vjerujem da ću ga dobiti. Jedno je sigurno, napravit ću sve da odem na Svjetsko prvenstvo, ako ne odem to će biti veliko razočaranja za mene", zaključio je 33-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!