Nogomet

Eyong Enoh prekinuo kamerunsku sušu

Borna Rupnik • subota, 29.05.2010.
Eyong Enoh prekinuo kamerunsku sušu
Foto: EPA

Slovačka i Kamerun odigrali su u Klagenfurtu pripremni ogled uoči nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a završilo je 1:1...

Na klagenfurtskom stadionu u subotu su snage odmjerili Slovaci i Kamerunci, pri čemu je afrički predstavnik bio slabiji za svog najboljeg igrača. Interov napadač Samuel Eto'o nije bio u sastavu, a još se uvijek prepričava njegov komentar o mogućem napuštanju reprezentacije nakon kritika koje su stigle od Rogera Mille.

Slovački su nogometaši odlično otvorili susret i već u šestoj minuti poveli preko Kamila Kopuneka, koji je pogodio s dvadesetak metara.

Iako je to bila dobra naznaka efikasnosti, mreže se više nisu tresle sve do same završnice dvoboja. U 83. minuti Ajaxov veznjak Eyong Enoh koristi nesigurnost slovačke obrane i postavlja konačnih 1:1. Kamerunci su tako nakon razočaravajućih 0:0 protiv Gruzije te ranijih 0:0 s Italijom ipak uspjeli postići pogodak.

Slovake u Južnoafričkoj Republici čekaju Talijani, Paragvajci i Novozelanđani, a Kamerun će se suprotstaviti Nizozemskoj, Danskoj i Japanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!