Nogomet

Forlan protiv Nizozemske igrao ozlijeđen

Borna Rupnik • srijeda, 07.07.2010.
Forlan protiv Nizozemske igrao ozlijeđen
Foto: EPA

Urugvaj se protiv Nizozemske oprostio od sna o novom svjetskom finalu, a velik je teren na leđima nosio Diego Forlan, koji je nastupio - ozlijeđen...

Izbornik urugvajske nogometne reprezentacije, Oscar Tabarez, na noge Nizozemcima morao je poslati okrnjeni sastav, a poslije polufinalnog okršaja priznao je da ni Diego Forlan nije mogao igrati maksimalno.

No, Forlanova je uloga u Urugvaj nemjerljiva te ga se Tabarez nije želio odreći, a s kapetanskom je vrpcom oko ruke postigao i izjednačujući pogodak.

"Forlan je imao problem još od prve minute susreta. Bio je primio jedan udarac", otkrio je Tabarez, ne ulazeći u pojedinosti. "Boljelo ga je cijelo vrijeme i morali smo za vrijeme utakmice razmišljati treba li ubaciti svježeg igrača", dodao je.

Forlana je naposljetku desetak minuta prije kraja zamijenio Sebastian Fernandez, a hoće li biti spreman za utakmicu za treće mjesto nije poznato. "Nije pretjerano ozbiljno, ali jasno je da protiv Nizozemske nije mogao igrati na 100% svojih mogućnosti", kaže Oscar Tabarez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.07.2010. u 18:23
    Čovjek je zasluzio nagradu za najboljeg igraca prvenstva...po meni...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2010. u 14:47
    Forlan je car!
    Obrisan korisnik