Nogomet

"Hajduk se predstavio kao poletna momčad"

Borna Rupnik • nedjelja, 18.07.2010.
"Hajduk se predstavio kao poletna momčad"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dinamo je s minimalnih 1:0 u Maksimiru svladao Hajduk i uzeo Superkup, a trener zagrebačkog kluba Velimir Zajec smatra da trofej zasluženo ide u maksimirske vitrine...

Velimir Zajec uspješno je odradio utakmicu Superkupa između dva europska ispita protiv slovenskog predstavnika, koji su u Maksimiru ipak označeni kao prioritet. Hajduk je poražen pogotkom Igorom Bišćana iz drugog poluvremena.

Velimir Zajec: "Milan Badelj je tehničar i znalac. Plemenitog je kova i treba mu vremena da uhvati pravu formu. Izašao je zato što je bio umoran, a ne zato što je loše igrao".

"Zasluženo smo pobijedili i osvojili Superkup. Naša je namjera bila odigrati što je bolje moguće", prokomentirao je Dinamov strateg po završetku susreta.

I on je spomenuo Koper: "Ne treba smetnuti s uma da smo umorni od tog prvog dvoboja. To je bila prava natjecateljska utakmica koja nam je život značila".

Što se protivnika tiče, Zajec kaže: "Hajduk se predstavio kao poletna momčad".

Stanko Poklepović, trener Hajduka, vjeruje da i jedni i drugi imaju dovoljno prostora za napredak: "Ne nedostaje Dinamu Mandžukić, a Hajduku Skoko. Istina je da Dinamu i Hajduku nedostaje igra, a mene i Zajeca očekuje mnogo posla".

"Sama utakmica bila je zanimljiva, ali ne bih joj davao visoke ocjene, nije bilo osobito dobre realizacije", dodao je Poklepović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!