Nogomet

"Dinamo je muškom igrom zaslužio podršku"

Borna Rupnik • srijeda, 28.07.2010.
"Dinamo je muškom igrom zaslužio podršku"
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Dinamo odigrao je u Moldaviji 1:1, što je solidan rezultat prije uzvrata na Maksimiru, no i trener Velimir Zajec slaže se da igru treba poboljšati...

Sammirov pogodak na otvaranju utakmice u Tiraspolu Šerif je anulirao nakon propusta Tomislava Butine te će za tjedan dana u Maksimiru Dinamo istrčati s 1:1 u džepu.

"Rezultat je bio bolji od igre", konstatirao je strateg hrvatskog prvaka, Velimir Zajec, poslije takvog raspleta.

Andrej Sasnicki, trener Šerifa: "Nezadovoljan sam jer smo imali i sreće, Dinamo je mogao zabiti i više. U uzvratu će nam biti vrlo teško ako ne zaigramo bolje".

"Solidno smo otvorili utakmicu i kontrolirali zbivanja na terenu. Nažalost, nismo iskoristili svoju prednost, a Šerif je zaigrao bolje i poravnao", nastavio je Dinamov trener.

Osvrnuo se i na ulogu Tomislava Butine kod tog pogotka: "Nije ispalo najspretnije, a nije samo on kriv. Krivi su još neki igrači. Osim toga, Butina je poslije bio naš najbolji igrač".

"Sve u svemu, bilo je teško i tvrdo", dodao je Zajec, koji vjeruje da je Dodo bio srušen, odnosno da je grčki sudac trebao pokazati na bijelu točku: "Siguran sam da je bio prekršaj".

Za tjedan dana slijedi uzvrat. "Bit će nam lakše jer se vraćaju Bišćan, Ademi, Kramarić, Vrsaljko, a na raspolaganju će biti i Rukavina. Dinamo je muškom igrom zaslužio da ga dođe bodriti barem deset tisuća ljudi", zaključio je Velimir Zajec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.07.2010. u 12:28
    si ti dobro??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.07.2010. u 12:25
    da dinamo nabavi pravog golmana bili bi 100x bolji.....onaj primljeni gol...pa to je trebala bit butinova lopta....pa nemreš branit ko znate več kaj....moraš biti čvrst,ali niti obrana nije najbolje reagirala....sammir je napokon počeo igrati,od kad je zajec preuzeo klpu dinama.....mislim da če... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 19:12
    Lončarić-Etto-Bišćan-Cufre-Mesarić-Chago-Ademi-Sammir-Kramarić-Morales-Slepička .Badelj kad se vrati u formu,Rukavina ako bude dobar,Ibaneza ubacivat kao džokera
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 18:19
    Ne razumijem kakve veze ima kolko je Hrvata u Dinamu,pa nije ovo repka.Kad pogledaš neke najveće klubove na svijetu,oni skoro pa ni nemaju igrače iz svojih zemalja.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 11:24
    ispričavam se zbog svoje "mamićevske" reakcije na provokaciju. treba ih odtrpit još koji tjedan dok lete visoko i onda opet mir do sljedećeg ljeta. pozdrav svim navijačima dinama
    Obrisan korisnik