Nogomet

HNS: Bez ulaznica za Srbe u Kragujevcu

Sportnet • petak, 03.09.2010.
HNS: Bez ulaznica za Srbe u Kragujevcu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

S obzirom na velik interes koji je izazvala ta utakmica i želju hrvatskih ljubitelja nogometa da je vide uživo, Hrvatski nogometni savez odlučio je razjasniti situaciju oko ulaznica za gostovanje U-21 reprezentacije u Srbiji u kvalifikacijama za EP. Iako zanimanje postoji, do ulaznica neće biti moguće doći...

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Kao što je poznato, u Kragujevcu, u subotu, 4.9.2010. godine s početkom u 16 sati će se odigrati kvalifikacijska nogometna utakmica između U-21 reprezentacija Srbije i Hrvatske za plasman na Europsko nogometno prvenstvo.

HNS je primio određeni broj upita za kupnju ulaznica za ovu utakmicu te vas ovim putem želimo obavijestiti da ulaznica nema.

UEFA je obje utakmice U-21 reprezentacija Srbije i Hrvatske proglasila utakmicama visokog rizika.

Oba saveza – FS Srbije i NS Hrvatske su prije prve utakmice koja se odigrala u Varaždinu, 13. listopada 2009., odlučili da će se obje utakmice odigrati bez prisutnosti gostujućih navijača.

Kako na utakmici u Varaždinu nije bilo gostujuće tribine, jednako tako vas želimo izvjestiti da je neće biti ni u Kragujevcu, a time niti ulaznica za navijače iz Hrvatske.

Zahvaljujemo se na interesu i sigurno velikoj podršci koju bismo imali, međutim, molimo za razumijevanje naših navijača i ne preporučamo put prema Kragujevcu jer stadionu neće biti moguće prići bez ulaznica.

HNS

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!