Nogomet

Maradona: "Želim se vratiti"

Antonija Pavlić • subota, 25.09.2010.
Maradona: "Želim se vratiti"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši argentinski nogometni izbornik Diego Armando Maradona u razgovoru za Fox Sports priznao je da je s klupe gaučosa otišao nevoljko, ne uspijevši se dogovoriti s predsjednikom Saveza Juliom Grondonom. Ali sada je vrijeme za ispravljanje te pogreške, kaže...

Diego Armando Maradona poslije poraza od Njemačke u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva U JAR-u (4:0) zaključao je svoju prostoriju u Argentinskom nogometnom savezu. S predsjednikom Juliom Grondonom nije se uspio dogovoriti oko novog (starog) izbora pomoćnika te je nevoljko odstupio. Sada se zbog toga kaje i želi - novu priliku.

"Ruku bih stavio u vatru da ponovno mogu biti argentinskim izbornikom", kazao je. "Ma, život bih dao, sve na svijetu. Mislim da imam šanse za povratak jer želim osvetu za ispadanje na Svjetskom prvenstvu. Gladan sam", poručio je svojim suparnicima.

Od odlaska "malog zelenog" Argentince je u dvije prijateljske utakmice vodio Sergio Batista, a uspjeh koji su pritom postigli jako je dobar - s 1:0 prva je pala Irska da bi potom deklasirali svjetske i europske prvake Španjolce kući ih otpravivši s 4:1. Sve to, naravno, ukazuje da je Batista najbliži potpisivanju stalnog ugovornog odnosa, no Maradona se još uvijek ne predaje.

"Bivši predsjednik države Neston Kirchner priznao mi je da mu nimalo nije drago što mi ugovor poslije SP-a nije produžen", hvali se Maradona. "Njegova je supruga Cristina sadašnja predsjednica, a i ona mi je potvrdila da me ponovno želi vidjeti na klupi gaučosa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.09.2010. u 15:45
    i ja bi stalni posao ako može...
    Obrisan korisnik
  • snoopy25.09.2010. u 10:36
    hahah, i ja bi isto
    snoopy