Europska liga, skupina D, 6. kolo, 15.12.2010, 19:00 h
Club Brugge
Club Brugge 1:2 Villarreal
Villarreal

Rossi "zaledio" Brugge

Antonija Pavlić • srijeda, 15.12.2010.
Rossi "zaledio" Brugge
Foto: EPA

Nakon početnih trzavica, španjolski Villarreal potvrdio je klasu u skupini D Europske lige, u posljednjoj utakmici pobijedivši Club Brugge te prvo mjesto potvrdivši pogocima Giuseppea Rossija...

Nogometaši Adriea Kostera nisu se uspjeli od Europe za ovu sezonu oprostiti pobjedom pred svojim navijačima. Villarreal je na Jan Breydelstadionu od Belgijaca ipak pokazao bolju igru, a ponovno se u čovjeka odluke prometnuo talijanski reprezentivac američkog porijekla Giusseppe Rossi.

Simpatizeri belgijskoga kluba ponadali su se kako će u posljednjem kolu ipak vidjeti prvu ovosezonsku Bruggeovu pobjedu u skupini Europske lige kada je Dorge Kouemaha poentirao u 28. minuti. No, fantastični napadač žute podmornice imao je sasvim druge planove.

Samo dvije minute bile su mu potrebne da preciznim udarcem glavom na asistenciju Joana Capdeville poravna rezultat, a da se na odmor ne ode izjednačenih snaga, isti se igrač pobrinuo sigurno realiziravši kazneni udarac. Na semaforu je tekla 34. minuta.

Četiri minute nakon predaha Rossi je kraj svojega imena mogao upisati i hat-trick, ali De Vlieger je osjetio njegovu namjeru i loptu nekako izvukao iz donjeg desnog kuta. Najbolju priliku u drugom poluvremenu za Brugge je kreirao Ivan Perišić, no on je europsko putovanje uspio zaokružiti tek pogođenom vratnicom. Rezultat se do kraja nije mijenjao.

Europska liga, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Dinamo0:1PAOK
Club Brugge1:2Villarreal
1Villarreal 68:5+312
2PAOK 65:3+211
3Dinamo 64:5-17
4Club Brugge 64:8-43

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 02:34
    problem dinama je taj sto su mislili da su prosli cim su dobili vilarreal
    Obrisan korisnik
  • lambik15.12.2010. u 23:20
    Villarreal potvrdio klasu, a Clubu ponisten cisti pogodak u drugom dijelu...
    lambik