Nogomet

Domenech: "Nisam vidio vođe pobune"

Borna Rupnik • srijeda, 16.02.2011.
Domenech: "Nisam vidio vođe pobune"

Raymond Domenech bio je na čelu neuspjele francuske ekspedicije u Južnoafričkoj Republici prošle godine, a zbog svojih je poteza na izborničkoj funkciji često bio meta brojnih kritika. Ponudio je svoj komentar...

Prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo obilježio je između ostalog i debakl Francuske, koja je ispala već u prvom krugu uz razna neslaganja i pobune u vlastitoj svlačionici. Raymond Domenech tako je na vrlo neslavan način završio svoj izbornički mandat.

"Svi su govorili osim mene. Ja želim reći istinu, nisam budala kakvom me ljudi opisuju", rekao je Domenech francuskim medijima.

"Bit ću jasan - pogriješio sam pri izboru nekih igrača i nekih riječi. Ali ne prihvaćam kritiku političara ili bivših igrača koji su se počeli baviti novinarstvom i ništa me neće spriječiti da donosim vlastite zaključke", nastavio je.

Dotaknuo se i dana kada su reprezentativci odbili trenirati: "Cijela je situacija trajala više od sat vremena. Netko je morao preuzeti odgovornost i zaustaviti tu farsu. Sve su kamere bile uperene prema nama, djeca su nas čekala na rubu igrališta, a cijeli nam se svijet smijao".

"No, ukoliko je bilo nekih vođa te pobune, ja ih nisam vidio. U tom sam trenutku mislio da su igrači ludi i da ne znaju što čine, ali sada znam da sam bio u krivu. Znali su dobro što čine, a od kamera su se na kraju sakrili i zavjesama u autobusu. Bili su uglavnom skupina razmaženih i tvrdoglavih", dodao je Raymond Domenech.

Nastavak njegove trenerske karijere još će pričekati, kaže: "Prije nove pustolovine moram se riješiti nekih uspomena. To je poput ljubavi, morate zaboraviti neku prijašnju ženu kako biste voljeli novu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.02.2011. u 13:41
    to JE toliki debil,da mu nije bilo zidana ne bi ni tamo grupu proso
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 23:19
    to je trener koji je sa starom francuskom za dlaku izgubio finale 2006....nije on toliki debil...da je navezao par gresaka je, ali da je toliki debil, nije...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 18:25
    daj ne spominjite ovoga lika više uopće, molin vas... ne sićan se većeg redikula
    Obrisan korisnik