Nogomet

Club Brugge primio ponudu za Perišića

Mario Glasnović • srijeda, 20.04.2011.
Club Brugge primio ponudu za Perišića
Foto: Davor Sajko

Prema pisanju portala Sport.be vodeća momčad njemačke lige poslala je službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca i člana Club Bruggea Ivana Perišića.

Dortmundska Borussia navodno je poslala službenu ponudu Club Bruggeu za našeg Ivana Perišića. Iako se zadnjih nekoliko tjedana pisalo o zanimanju Jürgena Kloppa za hrvatskog reprezentativca, a i Perišić nije krio zainteresiranost prema Bundesligi, službenih potvrda nema.

Belgijski portal navodi da je na adresu Bruggea stigla službena ponuda i da se navodno radi o iznosu od šest milijuna eura. Sport.be između ostalog navodi da je Perišić spreman za iskorak u karijeri te da u redu za njegovim potpisom stoje Napoli, Lyon i Valencia.

Perišićev ugovor s belgijskim klubom ističe 2015. godine. U ovoj sezoni 22-godišnji veznjak igra sjajno za Club Brugge. Upisao je 27 nastupa i postigao impresivnih 16 pogodaka, a dodao je i osam asistencija u belgijskoj prvoj ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Pezer20.04.2011. u 22:27
    Nije BVB Tottenham(bar nije trener isti) da igrac koji igra dobro sjedi na klupi kao sto tamo Kranjcar sjedi...Dakle ako bude igrao kao u Bruggeu moze do prvih 11 i u BVB..
    Pezer
  • Obrisan korisnik20.04.2011. u 19:55
    u BVB jedino moze igrat na poziciji klupe kako sa stvari stoje.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.04.2011. u 19:00
    iako mislim da bi se i u primeri snasao, ipak bi bilo najbolje kad bi otisao put dortmunda, hrvati su na cijeni u bundesligi i dobro se snalaze u njemackom nogometu te bi Perisic sigurno bi dobio priliku; a ako je stvarno toliko dobar ni primera nece biti nedostizna
    Obrisan korisnik
  • terryboy20.04.2011. u 17:07
    neznam bas....tko je u DE prvi ove godine naredne se bori za ostanak. Trener ce otici, oni se znacajnije nece pojacati, dakle u Europi su kanta a na domacem terenu vec ove godine posustaju. Nesto kao Wolsburg.
    terryboy
  • Obrisan korisnik20.04.2011. u 17:04
    nije bitna pozicija,,bitno je da igra,,tj. da dobro igra
    Obrisan korisnik