Nogomet

Istra 1961 i Karlovac bez problema

Vedran Filipović • srijeda, 24.08.2011.
Istra 1961 i Karlovac bez problema
Foto: Aldo Šuran

U posljednje dvije utakmice pretkola Hrvatskog kupa, favoriti su s lakoćom preskočili svoje prepreke. Istra na svojoj Drosini nije imala problema protiv Mladosti iz Ždralova dok je Karlovac s 4:1 nadvisio Dinamo Palovec.

Momčad Igora Pamića do nogu je potukla ipak nedoraslog protivnika kakva je bila Mladost. Razlika u kvaliteti u korist prvoligaša bila je i više nego očita, bilo bi čudno da nije bilo tako. Golijadu je otvorio Denis Grbić svojim golovima u 12. te 31. minuti. Ovoljetno pojačanje iz Skandinavije Luka Mijaljević upisao se u strijelce pred kraj prvog poluvremena.

U nastavku još su se četiri lopte zakoprcale iza vratara gostiju. Hat-trick zabio je Henri Belle dok je posljednji čavao u lijes igrača trenera Sučića zabio Mateo Sušić.

Karlovčani su ipak bili nešto manje uvjerljivi protiv Dinama iz Palovca. Gosti su čak i poveli u 28. minuti golom Marka Mihalovića, no brzo je sve sjelo na svoje mjesto. Raspoloženi su bili Stjepan Kokot i Antonijo Turkalj koji su postigli svaki po dva pogotka. Ova utakmica svakako je poslužila Srećku Lušiću za dodatno uigravanje momčadi prije vikenda i novih obveza u HNL-u.

Hrvatski kup

1. pretkolo

Rudar Labin5:1Slavija Pleternica
Marsonia 19091:2Split
Zadar2:1Dugopolje
Radnik Legea3:0Međimurje
Radoboj3:0Koprivnica
Krka1:2BSK Bijelo Brdo
Jadran Gunja4:3Zmaj Blato
Plitvica2:3 *Opatija
Fruškogorac3:1Rudar-47
Slatina2:3Podravac
Mladost Petrinja3:1Novalja
Karlovac 19194:1Dinamo Palovec
Belišće4:6 **Rudeš
Sava Strmec0:1Graničar Laze
Vrbovec2:0Moslavina
Istra 19617:0Mladost Ždralovi

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!