Nogomet

Ferguson: "Imali smo sreće sa ždrijebom"

Ante Zovko • nedjelja, 11.09.2011.
Ferguson: "Imali smo sreće sa ždrijebom"
Foto: EPA

Menadžer Manchester Uniteda komentirao je predstojeću sezonu Lige prvaka i ponudio svoja predviđanja o finalistima.

Alex Ferguson u Manchester Unitedu složio je mladu, ali iznimno opasnu momčad koja je oduševila na početku Premier lige. U pet kola upisano je pet pobjeda uz 18 postignutih pogodaka.

U Ligi prvaka engleski će prvak igrati u Skupini C s Benficom, Baselom i Otelul Galatijem. Drugim riječima, u jednoj od lakših skupina.

"Mislim da smo imali puno sreće jer možete dobiti stvarno tešku skupinu - ne samo dobre momčadi nego i one kod kojih morate dugo putovati", priznao je Ferguson.

"Pogledajte Cityjevu skupinu, s Napolijem, Bayernom i Villarrealom. To je vraški teška skupina, bude vam drago što niste u takvoj skupini. Ondje se nalaze četiri momčadi koje bi konkurirale za prvih sedam pozicija u ovoj zemlji."

Iskusni menadžer koji je u protekle tri godine dva puta izgubio finale elitnog natjecanja od Barcelone ponudio je svoje prognoze tko su favoriti ove godine.

"Što se tiče opasnih momčadi, to će definitivno biti Real Madrid jer sam siguran da će ove sezone biti bolji, ali i Bayern. Kažu da je i Napoli bolji. Talijanski je nogomet u dobrom ciklusu, a Napoli se dobro drži i ima nekoliko dobrih igrača."

"Ciklus u španjolskom i engleskom nogometu takav je da možete očekivati kako će ekipe iz tih zemalja opet biti u finalu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.09.2011. u 15:02
    ovu zadnju rečenicu čitaj UNITED i još neko će bit u finalu....GGMU...
    Obrisan korisnik
  • ElKun1011.09.2011. u 23:24
    Tražili su ga komentar - dobili su ga. Nije mogao nešto treće izmisliti..
    ElKun10
  • Obrisan korisnik11.09.2011. u 20:45
    Kako ono Fantom kaže, "No shit, Sherlock"...:/
    Obrisan korisnik