Košarka

Stipčević: "Sve opcije su otvorene"

Mišo Gulić • petak, 25.05.2012.
Stipčević: "Sve opcije su otvorene"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Rok Stipčević je porazom njegova Cimberio Varesea od aktualnih prvaka Montepaschi Siene zaključio sezonu, no odluka o povratku u Italiju još uvijek nije donesena.

Domaćim porazom od Montepaschija Cimberio Varese je otpao iz utrke za prvaka Italije, što je bio znak i za "pakiranje kofera" hrvatskog razigravača Roka Stipčevića koji je odigrao vrlo dobru sezonu.

Iako je Zadraninu ostala još jedna godina ugovora s Vareseom, obje strane imaju mogućnost prijevremenog raskida suradnje, što je i razlog premišljanja i "vaganja" ostalih ponuda.

Kako prenosi eZadar, Stipčević još uvijek nije odlučio o svojoj sudbini i mjestu gdje će nastaviti karijeru: "Hoću li se vratiti i odraditi još jednu sezonu? Vidjet ćemo. Još nisam donio konačnu odluku. Ima još vremena, ali sve su opcije otvorene."

Stipčević je ove sezone u Vareseu bio jedan od glavnih oslonaca momčadi, s nerijetko i preko 35 odigranih minuta po utakmici, a u prosjeku je postizao 11.4 koša te ostvarivao 3.3 asistencije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2012. u 10:30
    Rok je vjerojatno simpatičan i drag momak, želim mu da zaradi što više novaca i puno zdravlja i sreća - ali on je živi dokaz da se bez trunka talenta i upornim radom može živjeti od sporta!
    Obrisan korisnik
  • zovche26.05.2012. u 13:54
    kakve on ima opcije... što nije sramotno da play od metar i pol ima svega tri asistencije po utakmici a da pri tome nije ni blizu najboljem strijelcu... rondo toliko napravi u prvih 5 minuta...
    zovche