Nogomet

Hart: "Nismo bili dobri u raspucavanju, uključujući mene"

Lovro Štrbinić • utorak, 26.06.2012.
Hart: "Nismo bili dobri u raspucavanju, uključujući mene"
Foto: EPA

Engleska je nastup na Europskom prvenstvu završila u četvrtfinalu nakon raspucavanja jedanaesteraca, nakon čega je vrlo kritičan na račun sebe i suigrača bio vratar Joe Hart.

Promašaji Ashleya Younga i Ashleya Colea s bijele točke u raspucavanju bili su kobni za ispadanje Engleske s ovogodišnjeg Eura, a vrlo razočaran nakon svega bio je vratar Joe Hart.

"Mislio sam da će to biti naša večer, zbog svega. Zbog srca koje smo pokazali, kvalitete koju smo imali. Nažalost, nije bilo tako, nismo bili dobri u raspucavanju, uključujući mene", rekao je nakon svega čuvar mreže Manchester Cityja.

"Na ovom Euru smo bili dobri, koristili smo sve što smo imali na raspolaganju, ali nažalost to nije bilo dovoljno", nastavio je vrlo utučeni Hart.

Priznao je i da mu je u ovom trenutku teško krenuti dalje: "Želio bih biti optimističan, ali ne osjećam to u srcu trenutno. Vrlo sam emotivan i cijelog sebe sam stavio u proteklih nekoliko tjedana."

"Žao mi je zbog ljudi koji su platili da dođu ovdje, da nas podrže, ali i zbog svih navijača kod kuće", dodao je i otkrio kako trenutno ne može ponuditi osvrt na cijeli turnir, već mora pričekati nekoliko dana.

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Jukka26.06.2012. u 19:39
    englezi bi u strucni stozer trebali dovest alana shearera da ih nauci pucat penale
    Jukka
  • Obrisan korisnik26.06.2012. u 16:18
    balotelli je najbolji izvođac penala na svijetu...uopce ne gleda loptu nego golmana u oci...ako golman prije padne, lopta ide u drugu stranu...ako golman ceka lopta ide svom snagom u kut pa nek se misli
    Obrisan korisnik
  • gerrard26.06.2012. u 15:41
    bitno da je hart izjavio da će uživat u penalima, umjesto da je obranio koji..iskreno, od njega sam više očekivao kada je došlo do penala, barem da jedan skine..čini mi se kao da je izgorio u prevelikoj želji da obrani penal
    gerrard