Nogomet

Inter doveo bivšeg reprezentativca Belgije

Josip Tolić • petak, 20.07.2012.
Inter doveo bivšeg reprezentativca Belgije
Foto: Lovro Štrbinić

Inter iz Milana doveo je 30-godišnjeg veznog igrača Gabyja Mundigayija na jednogodišnju posudbu iz Bologne, dok se premijerligaš Swansea pojačao veznjakom Michuom, koji je lani za Rayo Vallecano postigao 15 pogodaka u Primeri.

Milanski Inter, vjerojatni protivnik Hajduka u trećem pretkolu Europske lige, u petak je doveo veznjaka Bologne i bivšeg belgijskog reprezentativca Gabyja Mudingayija iz Bologne na jednogodišnju posudbu s mogućnošću potpisivanja ugovora po završetku sezone.

Ovaj 30-godišnjak tijekom četverogodišnjeg boravka u Bologni prikupio je 125 nastupa, a igrao je i za belgijske sastave Union Saint-Gilloise i Gent prije odlaska u Italiju. Jednu sezonu nastupao je za Torino, potom tri za Lazio, nakon čega dolazi u crveno-plave iz Bologne.

Iz Španjolske je, pak, put Engleske otišao veznjak Rayo Vallecana Miguel Pérez Cuesta, poznatiji kao Michu. Za momčad Swanseaja ovaj je 26-godišnjak potpisao trogodišnji ugovor vrijedan oko dva milijuna eura.

"On je fantastično pojačanje. Govorimo o igraču koji je zabio 15 pogodaka u španjolskom prvenstvu prošle sezone za malen klub koji se u posljednji trenutak spasio ispadanja", izjavio je novi trener Labudova Michael Laudrup, koji je ovo ljeto doveo i braniča Chica iz Mallorce te Jonathana de Guzmána iz Villareala na posudbu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom21.07.2012. u 10:23
    Odma panika kad su saznali protivnika, pa dovedi ovoga, onoga, ne bi se iznenadija da sad pukne neki 20+ milja transfer
    The Phantom
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 23:27
    ni on im neće pomoć protvi hajduka  !!
    Obrisan korisnik