Nogomet

Neymar i Kaka predvodili Brazil do lagane pobjede protiv Japana

Ante Zovko • utorak, 16.10.2012.
Neymar i Kaka predvodili Brazil do lagane pobjede protiv Japana
Foto: EPA

Uz dva pogotka Neymara, Brazil je pobijedio Japan 4:0 u prijateljskoj utakmici u Wroclawu. Tako je Selecao u dva uzastopna dvoboja postigao deset golova.

Manzo Menezes u odnosu na utakmicu s Irakom (6:0) promijenio je samo ozlijeđenog Marcela Leandrom Castanom. Japan je također napravio samo jednu izmjenu u odnosu na pobjedu protiv Francuske 1:0, ali momčad Alberta Zaccheronija pokazala se u potpuno drugom svjetlu.

Na Kakin pogon Brazil je kontrolirao utakmicu od početka do kraja, a poveo je pogotkom Paulinha s dvadesetak metara. Neymar je povisio prednost nakon pola sata igre iz jedanaesterca.

Santosov napadač povisio je na 3:0 početkom drugog dijela, a veznjak Real Madrida dovršio je priču produživši svoju dobru formu.

Dok je egipatsko prvenstvo odgođeno do daljnjeg, reprezentacija je u Abu Dhabiju poražena od Tunisa 0:1 u jednoj od nekoliko prijateljskih utakmica odigranih u utorak. Južnoafrička Republika svladala je u Keniji domaćina 2:1.

Dok su dva afrička rivala odmjeravala snage u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tamošnja reprezentacija pobijedila je 6:2 u Bahreinu, a Libanon je bio bolji od Jemena 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!