Nogomet

Ramos: "U Manchester idemo po pobjedu, želimo vrh skupine"

Mišo Gulić • utorak, 20.11.2012.
Ramos: "U Manchester idemo po pobjedu, želimo vrh skupine"
Foto: Davor Sajko

Uoči međusobnog dvoboja Manchester Cityja i Real Madrida, branič Kraljevskog kluba Sergio Ramos izrazio je čuđenje lošim predstavama Građana u Ligi prvaka i činjenicom da im već u srijedu prijeti eliminacija iz tog natjecanja, a možda i Europe općenito.

Od Manchester Cityja ove se godine ipak očekivao značajniji iskorak u Europi, pogotovo nakon osvajanja naslova engleskog prvaka, međutim, od toga još uvijek nema ništa, a izvjesno je kako će im i europsko proljeće ostati tek pusta želja.

Iznenađen njihovim ovosezonskim nastupima bio je i branič Reala Sergio Ramos: "Za mene su njihovi rezultati veliko iznenađenje. Svi smo bili uvjereni da će nam oni biti glavni suparnici u grupi."

"City ima veliku grupu dobrih nogometaša, ali kao što vidimo to ne znači nužno i uspjeh u Ligi prvaka", dodao je.

Bez obzira na loše rezultate do sada, Ramos ne sumnja da će to biti novi težak ispit u "skupini smrti", kako su je novinari prozvali nakon izvlačenja: "Ovo je najteža skupina u prvoj fazi Lige prvaka. Susret je važan za oba kluba, pobjeda je iz različitih razloga nužna svima."

Vrh skupine D drži Borussija Dortmund s osam bodova, bod manje ima Real, zbog čega u Manchesteru mora ići na pobjedu, dakako ako želi ostati u borbi za prvo mjesto.

Trenutne situacije svjestan je i Ramos koji najavljuje napadačku igru: "U Manchester idemo po pobjedu, želimo vrh skupine. Nije u našoj prirodi igrati defenzivno. City se dokazao u engleskoj ligi, ali mi ih se ne bojimo, jer možemo pobijediti na svakom stadionu na svijetu."

Podsjećamo, iste momčadi susrele su se u okviru prvog kola, Englezi su imali i vodstvo do 87. minute, da bi u sjajnoj završnici Madriđani napravili preokret te upisali važnu pobjedu. Očito da je takav šokantan rasplet situacije dodatno smanjio samopouzdanje Građana, što se najbolje manifestirao u dvobojima koji su potom uslijedili.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.11.2012. u 18:04
    Isli ste i u dortmund na pobjedu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.11.2012. u 16:41
    Bacite šeike na koljena!!! Hala Madrid!
    Obrisan korisnik
  • Vugi720.11.2012. u 16:36
    Dokrajčite ih sutra!!
    Vugi7