Nogomet

Josip Tadić slomio prst, čeka ga najmanje mjesec dana stanke

Josip Piršljin • srijeda, 06.02.2013.
Josip Tadić slomio prst, čeka ga najmanje mjesec dana stanke

Hrvatski napadač u redovima australskog Melbourne Hearta, Josip Tadić, morat će pauzirati najmanje mjesec dana. Naime, najbolji strijelac Melbournea slomio je prst.

Bivši igrač Osijeka i Dinama Josip Tadić zbog ozljede će neko vrijeme izbivati s australskih terena. Hrvatski je internacionalac slomio prst na nozi u subotnjem gradskom derbiju protiv Melbourne Victoryja.

"To je razočaravajuće jer nam je Josip među boljim napadačima. Loše je što smo izgubili igrača takve kvalitete u sredini sezone", rekao je trener Melbourne Hearta i bivši australski reprezentativac John Aloisi.

Tadić je trenutno najbolji strijelac svoje momčadi koja je na sedmom mjestu australske A-League. Zabio je šest pogodaka u dosadašnjih 18 nastupa.

"Srećom, ozbiljnost ozljede nije toliko velika kao što smo mislili u početku. Nadamo se da će nam se Josip vratiti pred kraj sezone, za posljednje tri ili četiri utakmice", zaključio je Aloisi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.02.2013. u 17:07
    Ovo je valjda već 5-6-ti članak o Josipu Tadiću koji čitam na Sportnet-u :O Mislim stvarno previše pozornosti za jednog debelo ispodprosječnog napadača
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.02.2013. u 15:51
    mila majko kluba i lige, ako im je on najjači napadač..
    Obrisan korisnik