Nogomet

Vilanova propušta gostovanje u Vigu, vjerojatno putuje u Pariz, Real odmara Varanea

Ante Zovko • petak, 29.03.2013.
Vilanova propušta gostovanje u Vigu, vjerojatno putuje u Pariz, Real odmara Varanea
Foto: Duje Bonačić

Tito Vilanova bliži se povratku na klupu Barcelone, no momčad će u još najmanje jednoj, a možda i dvije utakmice voditi njegov pomoćnik Jordi Roura.

Strateg Barcelone vratio se prije nekoliko dana iz New Yorka s terapije za rak grla i u petak je nadgledao trening. Međutim, neće putovati s momčadi na gostovanje u Vigu kod Celte u subotu.

Međutim, moguće je da će je voditi u utorak u Parizu protiv PSG-a u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Njegov pomoćnik Jordi Roura najavio je na konferenciji za medije u petak:

"Klupski liječnici i trener složili su se da je najbolje da ne putuje ovog vikenda. Tek je završio tretmane i sljedećih sedam do deset dana bit će izuzetno teški. Postoji mogućnost da će putovati u Pariz. Titov povratak nam mnogo znači. Šef se vratio i to je uvijek važno. To je ogroman poticaj za sve."

Eric Abidal uvršten je u konkurenciju za utakmicu prvi put od veljače 2012. poslije transplantacije jetre.

Stoper Real Madrida Rafael Varane pošteđen je subotnjeg gostovanja u Zaragozi. Jose Mourinho odlučio je odmoriti 19-godišnjaka za sudar s Galatasarayom u Ligi prvaka.

Vratar i kapetan Iker Casillas još neko vrijeme neće stati na gol unatoč zelenom svjetlu liječničke ekipe. Pomoćni trener Aitor Karanka objasnio je da još nije sto posto fizički spreman za vrhunske izazove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.03.2013. u 22:04
    mirko oremuš u karakterističnom prodoru...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.03.2013. u 20:50
    Nadam se da su terapije pomogle Vilanovi i da će uskoro sjesti na klupu Barcelone...
    Obrisan korisnik