Nogomet

Riječani Europsku ligu igraju na Kantridi?

Ivana Strahija • petak, 13.09.2013.
Riječani Europsku ligu igraju na Kantridi?
Foto: Sandro Donda

Iako još nije pristigla službena potvrda, iz Nogometnog kluba Rijeka najavljuju da postoji čvrsti temelj za vjerovanje da će se utakmice Europske lige ipak moći igrati na Kantridi.

Nakon što je Uefina inspeckcija odradila svoje, Riječani se imaju čemu veseliti i nadati. Naime, zamjerke koje je pronašla krovna europska nogometna institucija su tehničke prirode, a Grad i Klub su se čvrsto obvezali da će one biti riješene.

Kako je spomenuto u priopćenju kojeg je Rijeka uputila medijima, prvu domaćinsku utakmicu Europske lige, 3. listopada protiv Real Betisa, momčad Matjaža Keka igrat će u svom domu, na travnjaku Kantride, ukoliko sve bude onako kako je usmeno dogovoreno s Uefinim predstavnicima.

Službena potvrda toga stići će ipak tek idućeg tjedna: "Pismeni zahtjev Uefe s listom nužnih preinaka i uvjeta za igranje utakmice očekuje se polovicom sljedećeg tjedna. Nakon što stigne potpuno pismeno izvješće Uefe, HNK Rijeka će obavijestiti navijače da počinje prodaja ulaznica za tu utakmicu. Želja je da se za sve infrastrukturne teškoće nađu odgovarajuća rješenja i na najbolji način udovolji kriterijima koje pred klub postavlja ova faza natjecanja u Europskoj ligi", prenosi Novi list izjavu iz Kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2013. u 00:09
    Kaze lik sa smijesnim argumentom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2013. u 00:01
    Ne budi smiješan.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2013. u 23:28
    Oprosti uskočki inspektore koji si upravo zavrsio reviziju stanja na Kantridi i iznio nam sve podatke o pranju novca. Vas ucinak pozdravlja i moj pas Miško vau vau.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2013. u 23:04
    Zašto laješ nisi valjda pas? U sveopćem društvenom poretku nije kriminal ok, u nogometu je dobrodošao ako ide nama. ah to licemjerje i dvoličje.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2013. u 22:55
    Mala Volpijeva igračka i šta sada. Vau vau. Kupili 7 igrača iz Dinama? Vau vau. Barem čovjek nije uložio 10 mil eura pa saznao nakon godinu dana da je u dugu 130 mil kn. Samo ti Volpi jahticom dolazi malo na Kvarner do Kantride :)
    Obrisan korisnik