Nogomet

Sušić: "Ako budemo igrali kao dosad, ne trebamo se bojati Dnipra"

Branimir Korać • subota, 09.08.2014.
Sušić: "Ako budemo igrali kao dosad, ne trebamo se bojati Dnipra"
Foto: Duje Bonačić

Hajduk će u play-offu Europske lige igrati protiv Dnipra koji je doživio razočaranje u susretima s Kobenhavnom i ostao bez Lige prvaka. Tino Sven Sušić i Anton Maglica vjeruju da Splićani mogu igrati protiv Ukrajinaca...

Izbacivanje Šahtera iz Karagandija u dramatičnom uzvratu s 3:0 napunilo je igrače Hajduka samopouzdanjem i vjerom da mogu eliminirati i Dnipro. Iako su Ukrajinci višestruko kvalitetniji od Kazahstanaca, Tino Sven Sušić vjeruje da se s njima može i s ovakvim igrama.

"Neće nam biti lako, Dnipro je kvalitetna momčad, ali ako nastavimo igrati kao i dosad, ne trebamo ih se bojati. Moramo ući hrabro u susret protiv njih, doći do što boljeg rezultata u prvom susretu i onda u uzvratu pokušati doći do prolaza. Znamo da su veliko ime ukrajinskog nogometa i da su dobro otvorili sezonu, ali uz dobar rezultat u gostima, imamo šanse pred svojim navijačima u uzvratu", kaže Sušić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Sa Sušićem se složio i Anton Maglica koji također vjeruje da bi izdanje kao protiv Šahtera trebalo biti dovoljno za Dnipro.

"Teški susreti su pred nama, bit će jako teško, no ako odigramo kao protiv Šahtera, ne trebamo se previše brinuti. Oni će nas sigurno u Ukrajini odmah napasti i tražiti pogodak, no mi trebamo razmišljati samo o tome kako doći do što boljeg rezultata te kako proći dalje pred punim poljudskim tribinama", dodaje napadač Splićana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.08.2014. u 22:59
    Bog te vidio, jednu utakmicu ove sezone odigrali kako spada i odmah misle da su najbolja momčad u Europi i sve je tako divno i sjajno...No comment, kako bi to rekao Tudor...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.08.2014. u 22:17
    Što sve čovjek može provalit i ostat živ
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.08.2014. u 22:15
    e moj sts, igraš koliko ti dopuste, npr. ovi te neće pustiti da onako šutiraš sa 17m
    Obrisan korisnik
  • redscro09.08.2014. u 20:14
    Je li ih itko obavijestio da nisu igrali protiv Šahtera iz Donjecka?
    redscro