Nogomet

Taravel: "Za ovo sam radio mjesecima. Najvažniji je prolaz, sve drugo se zaboravlja"

Borna Rupnik • četvrtak, 25.09.2014.
Taravel: "Za ovo sam radio mjesecima. Najvažniji je prolaz, sve drugo se zaboravlja"
Foto: FaH

Nakon što su uz dosta problema svladali Ponikve, igrači Dinama ističu da je najvažniji ipak prolazak u nastavak natjecanja, a poseban razlog za zadovoljstvo imao je Jeremy Taravel.

U šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa Dinamo je kao gost u Gajnicama svladao Ponikve 2:1, premda su domaćini poveli protiv prvaka Hrvatske. Golove su za Modre postigli Henriquez i Vukojević.

"Bilo je uno teže od očekivanog, ali prošli smo dalje, to je bilo najbitnije", naglasio je iskusni Ognjen Vukojević, koji se ove sezone vratio na Maksimir.

"Šteta što se Franko Andrijašević ozlijedio jer je osim prolaza bilo bitno ovu utakmicu završiti i bez ozljeda. Zahvalio bih se publici na prekrasnom ambijentu koji su napravili, a mi se odmah okrećemo Slavenu i Celticu koji nas sljedeći čekaju", prokomentirao je bivši hrvatski reprezentativac za službene stranice kluba.

Priliku su u momčadi Dinama dobili Jeremy Taravel i Junior Fernandes, branič i napadač koji su se oporavljali od teških ozljeda. Obojica su bili asistenti za Dinamove pogotke.

"Presretan sam zbog povratka na teren. Za ovo sam radio mjesecima, proveo sate i sate na rehabilitaciji i u dvorani. Što se tiče same utakmice, najbitnije da smo prošli, sve drugo se zaboravlja. Bio je jako težak teren, imali smo puno šansi i mogli zabiti još golova, ali kažem - bitan je samo prolaz, a mi smo to ostvarili. Nastavili smo niz pobjeda i sada se okrećemo utakmicama koje su ispred nas", rekao je Francuz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir26.09.2014. u 17:58
    Dobrodošao natrag među "žive" ........
    Mithrandir