Nogomet

Video: Panathinaikos do treće uzastopne pobjede, Danijel Pranjić zabio iz penala

Branimir Korać • nedjelja, 30.11.2014.
Video: Panathinaikos do treće uzastopne pobjede, Danijel Pranjić zabio iz penala
Foto: EPA

Grci su odradili susrete 12. prvenstvenog kola i nakon 21 dana vratili se ligaškom nogometu. Prvenstvo je nakratko bilo suspendirano zbog napada na jednog od čelnika sudačke organizacije...

Nakon skromnog ulaska u sezonu, Panathinaikos je stigao do tri uzastopne pobjede. Slavio je i u 12. kolu, ovaj put protiv Verije koja je za razliku od Panathinaikosa odlično otvorila sezonu, ali joj je ovo četvrta utakmica bez pobjede.

Atenjani su poveli u 26. minuti nakon što je Španjolac Ivan Malon povukao za dres u 16 metara Marcusa Berga, zaradio isključenje, a domaćin kazneni udarac. Danijel Pranjić bio je precizan i Panathinaikos je stigao do vodstva.

U 47. minuti Panathinaikos je stigao do povećanja vodstva prvim ovosezonskim prvenstvenim golom Berga i činilo se da će imati laganu zadaću. Međutim gosti se nisu dali, u 68. minuti preko Nikosa Kaltsasa smanjili su na 2:1, pokušali doći do poravnanja, ali nisu uspjeli.

Danijel Pranjić igrao je svih 90 minuta dok je Mladen Petrić ušao u igru u 63. minuti. Gordon Schildenfeld i dalje ne konkurira za nastup zbog ozljede.

Grčko prvenstvo, 12. kolo:
Panathinaikos - Veria 2:1

Ljestvica:
1. PAOK 25
2. Olympiakos 23
3. Kalloni 19
4. Panathinaikos 19
...
6. Veria 17
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!