Nogomet

Video: Petrić strijelac, Bilić ostao na vrhu Turske: "Kvalitetna obrana i samopouzdanje"

Borna Rupnik • nedjelja, 14.12.2014.
Video: Petrić strijelac, Bilić ostao na vrhu Turske: "Kvalitetna obrana i samopouzdanje"
Foto: EPA

Momčad Bešiktaša novom je pobjedom ostala na vrhu turskog nogometnog prvenstva, a Slaven Bilić zadovoljan je izvedbom protiv Gaziantepspora.

U 13. kolu turske lige Bešiktaš je gostovao kod Gaziantepspora i slavio s minimalnih 1:0, zahvaljujući golu Özyakupa u 64. minuti utakmice. Na vrhu tablice tako mu je ostao bod prednosti ispred Galatasaraya i dva ispred Fenerbahčea.

"Čestitam igračima, odradili su dobar posao. Igrali smo protiv teškog protivnika, ali zaslužili smo pobijediti. Dobro smo odigrali drugi dio, zabili jedan pogodak i stvarali šanse. Kvalitetno igramo obranu i samopouzdani smo, što je važan čimbenik za momčad", rekao je bivši hrvatski izbornik, trener Bešiktaša, Slaven Bilić.

U susretu 13. kola grčkog prvenstva, Panathinaikos je kod kuće svladao Panthraikkos 4:0, a strijelac drugog pogotka bio je Mladen Petrić, na asistenciju Gordona Schildenfelda.

Petrić, Schildenfeld i Danijel Pranjić započeli su utakmicu u prvoj jedanaestorici. Schildenfeld je odigrao cijelu utakmicu, a Petrić i Pranjić izašli su desetak minuta prije kraja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2014. u 23:41
    Dobro se drži, bilo bi lijepo da uspije prekinuti dominaciju Fenera i Galate sa dosta slabijom momčadi.
    Obrisan korisnik
  • Assassin5514.12.2014. u 21:54
    Bilić rastura i u europi i u prvenstvu. Bravo majstore, veseli me svaka njegova pobjeda!
    Assassin55