Rukomet

Hrvatski rukometni savez: "Serdarušić nije iznio ikakav financijski zahtjev"

Sportnet • četvrtak, 19.02.2015.
Hrvatski rukometni savez: "Serdarušić nije iznio ikakav financijski zahtjev"
Foto: EPA

Hrvatski rukometni savez reagirao je na pisanja koja su se pojavila posljednjih dana oko visokih ugobvornih zahtjeva Zvonimira Serdarušića. U priopćenju kojeg prenosimo u potpunosti, HRS demantira iakve razgovore o financijskim uvjetima...

Obzirom na razne informacije i članke napisane u medijima o kandidatima za poziciju izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije, želimo izvijestiti javnost o određenim činjenicama, kako bi se izbjegla potencijalna šteta, posebno na okolnosti o potencijalnom imenovanju gospodina Zvonimira Serdarušića.

Hrvatski rukometni savez je razgovarao i u kontaktu je s g. Serdarušićem, no ti razgovori su isključivo vođeni telefonski gdje se u razgovorima nije otišlo dalje od razgovora i iskazivanja inicijalnog interesa, gdje je HRS kontaktirao g. Serdarušića o eventualnoj zainteresiranosti i raspoloživosti.

Pri tome nisu vođeni nikakvi konkretni razgovori o angažmanu, niti su davane ponude niti je g. Serdarušić iznio ikakav financijski zahtjev. Svi napisi o traženju ili nuđenju određenih iznosa u cijelosti su neistiniti i daju neistinitu sliku o liku i djelu gospodina Serdarušića, a u kojima HRS i njegovo vodstvo ni na koji način nisu sudjelovali.

G. Serdarušić je osoba koja je direktno i mnogostruko zadužila hrvatski rukomet i aktivno je sudjelovao u najvećim uspjesima našeg sporta. Ovdje posebno želimo istaknuti pomoć koju je g. Serdarušić dao našim rukometnim klubovima za vrijeme Domovinskog rata gdje je kroz razne vidove davao direktnu financijsku pomoć te je osigurao u nekoliko navrata pripreme klubovima.

Jednako tako moramo istaknuti da je savjet i sudjelovanju u izboru i pripremi rukometnog olimpijskog tima iz Atlante bio jednako tako vrijedan i utkan je u povijesno osvajanje prve hrvatske olimpijske zlatne medalje na čemu mu još jednom zahvaljujemo, ali se ujedno i ispričavamo ukoliko je došlo do bilo kakvih neugodnosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.02.2015. u 18:45
    e sad se već pravimo pametni - kao, nije to bila naša informacija, to su neki zločesti novinari izmislili...ma gedi mi se taj Savez i njegova glavna gubica (pardon, Gobac). E sad jedino mogu pojest svoju rigotinu i konačno dat posao čovjeku koji će nešto konkretno napravit za repku...a ak to ne... [više na forumu]
    Obrisan korisnik