Rukomet

Duvnjak: "Weinhold bi bio moj izbor za igrača godine, a jedva čekam da vidim tko će biti novi izbornik"

Branimir Korać • četvrtak, 19.02.2015.
Duvnjak: "Weinhold bi bio moj izbor za igrača godine, a jedva čekam da vidim tko će biti novi izbornik"
Foto: EPA

Domagoj Duvnjak nalazi se u IHF-ovom izboru za rukometaša godine, a tvrdi kako bi on svoj glas poklonio jednom drugom igraču koji nije u najužoj konkurenciji. Isto tako progovorio je i o promjeni na klupi hrvatske reprezentacije...

Tko će biti novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, zanima i Domagoja Duvnjaka.

"Tek kada sam se vratio u Kiel saznao sam da Slavko Goluža više nije izbornik i sada je na Savezu da pronađe novo rješenje. Sa Slavkom sam prošao šest sjajnih godina i želim mu sve najbolje u životu. Jedva čekam da vidim tko će biti novi izbornik i kada će započeti s radom", rekao je Duvnjak za stranicu EHF-a.

Što se tiče nastupa na Svjetskom prvenstvu, podsjeća da je prvi cilj ispunjen, ali ne i ništa više od toga.

"Naš prvi cilj bio je završiti među sedam najboljih i proći u kvalifikacije za Olimpijske igre. To smo uspjeli, ali ne i ništa više od toga. Željeli smo u polufinale, ali nismo iskoristili tri gola prednosti protiv Poljske. U završnici su odlučivali šut ili dva, no to je sport. Skoro na svim natjecanjima bili smo u polufinalu, ali ne i ovdje. Život ide dalje."

Duvnjak je kandidat za najboljeg igrača svijeta u 2014. godini, međutim on ističe jedno drugo ime koje nije na popisu.

"Igrao sam dobro na Europskom prvenstvu 2014. godine i došao do polufinala, završnica sezone s HSV-om i početak u Kielu bili su dobri, ali ja bih nominirao Steffena Weinholda. S Flensburgom je otišao do kraja u Ligi prvaka, a u Kielu igra briljantno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!