Nogomet

Video: Južnoamerikanci uspješni, pobjede ostvarili Urugvaj i Argentina

Branimir Korać • nedjelja, 29.03.2015.
Video: Južnoamerikanci uspješni, pobjede ostvarili Urugvaj i Argentina
Foto: EPA

Urugvaj bez Luisa Suareza i Argentina bez Lionela Messija u subotu su stigli do pobjeda u prijateljskim susretima u Washingtonu i u Agadiru...

Urugvaj je stigao do minimalne pobjede na gostovanju u Maroku slavivši s 1:0. Bila je to ujedno i posljednja urugvajska utakmica prije odluke Oscara Tabareza o putnicima na Copa Americu.

Niti u ovom susretu nije nastupio još uvijek suspendirani Luis Suarez, a pobjedu Urugvaju donio je Edinson Cavani pogotkom iz kaznenog udarca u 51. minuti susreta. Marokanci su u prvom dijelu imali vratnicu, zatresao ju je Abderrazak Hamdallah da bi Nabil Dirar na početku drugog dijela srušio u 16 metara Diega Rolana te Cavani riješio pitanje pobjednika.

Argentina je i bez Lea Messija izašla na kraj sa Salvadorom i svladala ga s 2:0. U susretu odigranom u Washingtonu, Argentina je pobjedu osigurala tek u drugom poluvremenu.

Prvo jer u 54. minuti Renderos poslao loptu u svoju mrežu, a onda je u završnici susreta u 88. minuti Federico Mancuello otklonio neizvjesnost i zabio za konačnih 2:0.

Prijateljske utakmice:
Irak - DR Kongo 2:1
Maroko - Urugvaj 0:1
Gana - Senegal 1:2
Salvador - Argentina 0:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!