Nogomet

Pivarić: "Kada je ulog finale, i treba biti teško, zar ne?", Pjaca: "Dinamo je pokazao više"

Borna Rupnik • četvrtak, 23.04.2015.
Pivarić: "Kada je ulog finale, i treba biti teško, zar ne?", Pjaca: "Dinamo je pokazao više"
Foto: FaH

Dinamo je u srijedu prošao u finale Kupa, u "vrućoj" atmosferi Kantride - u ukupno 180 minuta borbe s Rijekom slavio je s "maksimirskih" 2:1.

Rijeka na svom terenu nije uspjela nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice polufinala Hrvatskog kupa. Završilo je 0:0, što je značilo da će se Dinamo sa Splitom boriti za krunu koju je prošle sezone osvojila upravo Rijeka.

"Mislim da je naša konačna pobjeda potpuno zaslužena. Nisu oni imali pravih prilika, no niti sekundu se nismo mogli opustiti i na kraju smo jako zadovoljni jer smo ostvarili što smo i htjeli", rekao je Dinamov branič Leonardo Sigali poslije utakmice.

Svi su akteri složni da se radilo o vrlo teškoj i borbenoj utakmici, govorili su za klupske stranice, a Marko Pjaca ističe: "Bolja je momčad prošla dalje. Pokazali smo više i imamo razloga za zadovoljstvo".

"Kada je ulog finale Kupa onda i treba biti teško, zar ne?", zapitao se Josip Pivarić. "Imali smo nekoliko prilika kojima smo si mogli osigurati mirnu završnicu utakmice, ali nismo zabili, no iako se zadnjih desetak minuta igralo više pred našim golom Rijeka nije imala neke izrazite prilike".

Riječani su posebne riječi hvale imali za svoju publiku, a na zalaganju im se ne može prigovoriti.

"Ova publika je fenomenalna, nismo pobijedili, ali navijali su nakon utakmice kao da jesmo. Divim im se. Utakmica je bila teška i tvrda, ali mislim da se nakon nje možemo pogledati u oči i reći da smo dali sve", sažeo je Miral Samardžić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!