Nogomet

Neočekivani kiks Bešiktaša, Gaziantepspor remizirao i uzeo Bilićevoj momčadi važne bodove

Branimir Korać • nedjelja, 10.05.2015.
Neočekivani kiks Bešiktaša, Gaziantepspor remizirao i uzeo Bilićevoj momčadi važne bodove
Foto: EPA

Nogometaši Bešiktaša možda će se s nelagodom prisjećati dvoboja protiv Gaziantepspora. Očekivali su na svom travnjaku sigurna tri boda, ali na kraju su samo remizirali...

Bitka na vrhu ljestvice turskog prvenstva nastavlja se, a Bešiktaš je upisao kiks odigravši samo 1:1 na svom travnjaku protiv Gaziantepspora. Ovaj remi bacio je Bešiktaš na treće mjesto s dva boda manje od Galatasaraya i bod manje od Fenerbahčea.

Sljedeće kolo Bešiktašu donosi gostovanje kod Akhisara, momčadi iz donjeg dijela ljestvice, Fenerbahče dočekuje davljenika Erciyesspor, a Galatasaray ima najteži posao, putuje u goste Mersinu.

Momčad Slavena Bilića ovisi o rezultatima drugih i morat će navijati za protivnike Galatasaraya i Fenerbahčea da bi se vratila na vrh ljestvice.

Protiv Gaziantepspora počelo je dobro, u sedmoj minuti domaćin je poveo pogotkom Sose i činilo se da će bodovi ostati tamo gdje se i očekuju, međutim Chibuike je pogotkom u završnici prvog dijela unio nervozu u redove Bešiktaša.

U drugom poluvremenu uslijedio je pritisak Bešiktaša, prilike su se nizale pred gostujućim golom, ali rezultat se više nije mijenjao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.05.2015. u 23:00
    to se i očekivalo od bilića da će kiksat u bezveznoj utakmici...mislim da su se s ovim orpostili od naslova i ne gine im 3.mjesto
    Obrisan korisnik