Nogomet

Didier Drogba novo veliko ime u MLS-u, napadač iz Obale Bjelokosti preselio u Kanadu

Branimir Korać • ponedjeljak, 27.07.2015.
Didier Drogba novo veliko ime u MLS-u, napadač iz Obale Bjelokosti preselio u Kanadu
Foto: Kristijan Komarica

Još jedan nogometni velikan napustio je Europu i prelio u MLS. Kao što se i najavljivalo, Didier Drogba otišao je u američku ligu, a pojačao je redove Montreal Impacta...

"Američki" ili bolje rečeno "kanadski san" ostvario je Didier Drogba. Nakon što je poveći broj velikih igračkih imena preselio u MLS, a dio njih najavio odlazak, Drogba je odmah po završetku sezone istaknuo kako odlazi iz Chelseaja, a MLS je realna opcija.

Otvoreni su pregovori s Montrealom koji nisu trajali dugo i od danas je Drogba novi igrač kanadskog kluba koji je u MLS-u od 2012. godine, a prošle sezone završio je posljednji.

"Ovo je jedan od najvećih dana u povijesti našeg kluba. Velika je čast objaviti dolazak Didiera Drogbe, od prvog kontakta bilo mi je jasno da Didier uistinu želi doći k nama. Njegov dolazak bit će pun pogodak u svakom pogledu", rekao je predsjednik Montreala Joey Saputo.

U dresu Montreala između ostalih već nastupaju Ignacio Piatti i Nigel Reo-Coker, a Impact trenutno drži šestu poziciju u Istočnoj konferenciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!