Nogomet

Sepp Blatter završio na bolničkim pretragama zbog velike količine stresa

HINA • petak, 06.11.2015.
Sepp Blatter završio na bolničkim pretragama zbog velike količine stresa
Foto: EPA

Suspendirani predsjednik Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA), 79-godišnji Švicarac Sepp Blatter podvrgava se medicinskim pretragama zbog stresa, ali njegov glasnogovornik Klaus Stoehlker objavio je kako nije hospitaliziran.

"On obavlja medicinske pretrage, a liječnici smatraju kako će biti gotov do četvrtka ili petka sljedećeg tjedna. Sepp je pod velikim pritiskom s mnogo strana, a to mu teško pada jer je već u godinama", izjavio je Stoehlker.

Ranije u petak je švicarska radijska postaja Radio 1 objavila kako je Blatter prošloga vikenda imao zdravstvenih problema, te kako se nalazi na bolničkim pretragama.

Etička komisija Fife suspendirala je Blattera na 90 dana zbog umiješanosti u korupcijski skandal u Fifi, a zajedno s njim suspendiran je i predsjednik Uefe Michel Platini koji slovi kao najveći kandidat za Blatterova nasljednika.

Blatter vodi Fifu od 1998. godine, ali je samo nekoliko dana nakon što je u svibnju dobio novi mandat podnio ostavku, te će njegov nasljednik biti izabran na izvanrednom kongresu u veljači sljedeće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.11.2015. u 15:31
    tako je! tako su i kod nas srali po vlatku markoviću, a vidimo gdje smo s njim bili, a gdje smo sada sa šukerom i mamićem!
    Obrisan korisnik
  • cameosis07.11.2015. u 00:37
    ne daj se seppe! svijet i hrvatska su uz tebe! vidi se da su ostali svi kriminalci. najjači je sepp blatter!
    cameosis