Nogomet

VIDEO: Lokomotiva već u Andori riješila pitanje prolaska u drugo pretkolo

Mihaela Bradovski • četvrtak, 30.06.2016.
VIDEO: Lokomotiva već u Andori riješila pitanje prolaska u drugo pretkolo
Foto: FaH

Nogometaši Lokomotive upisali su uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Andori kod UE Santa Colome i rezultatom 3:1 napravili veliki korak prema prolasku u drugo pretkolo Europske lige...

Lokomotiva nije dopustila nikakvo iznenađenje i već u Andori odradila je najveći dio posla te je ostalo odraditi formalnost u Kranjčevićevoj i krenuti prema drugom pretkolu Europske lige.

Domaći amateri iz UE Santa Colome teško su se nosili s Lokosima koji su glatko slavili s 3:1, a Andorci nisu ostali razočarani jer su ipak uspjeli doći do pogotka, svog tek drugog europskog u ukupno 11 odigranih susreta. Na prvu europsku pobjedu ipak će pričekati.

Lokomotiva je dobro odradila pripremno razdoblje i vrlo brzo pokazala je da ovaj susret ne može donijeti neko neugodno iznenađenje.

U 20. minuti stigla je do vodstva nakon što je prekršajem u 16 metara zaustavljen Endri Cekici. Mirko Marić nije izveo dobro kazneni udarac, domaći vratar odbio je loptu, ali do nje je ponovno došao Marić i ispravio pogrešku.

U drugom dijelu gosti su riješili pitanje pobjednika. Prvo je Herdi Prenga povisio na 2:0 u 65. minuti, a osam minuta kasnije Marić zabija svoj drugi pogodak.

U posljednjim trenucima susreta domaćin dobiva razlog za slavlje, Reis je uspio smanjiti na konačnih 3:1.

Uzvratni susret na rasporedu je sljedeći tjedan u Kranjčevićevoj.

Lokomotiva: Filipović, Bartolec, Prenga, Perić, Bručić, Capan, Ivanušec (60. Ćorić), Grezda (77. Majer), Fiolić, Cekici, Marić (81. Puljić).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!