Nogomet

Danijel Pranjić dvije godine u Kopru

HINA • nedjelja, 11.09.2016.
Danijel Pranjić dvije godine u Kopru
Foto: EPA

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić potpisao je dvogodišnji ugovor sa slovenskim prvoligašem Koprom, objavio je slovenski klub u nedjelju na svojim internet stranicama, navevši da je riječ o velikom pojačanju...

Klub ističe da je 34-godišnji Pranjić tri godine igrao za minhenski Bayern te da u Sloveniju dolazi nakon isteka ugovora s atenskim Panathinaikosom.

Danijel Pranjić je u hrvatskoj izabranoj vrsti sakupio 58 nastupa i postigao jedan gol, a iz momčadi 'vatrenih' je ispao dolaskom Ante Čačića na mjesto izbornika.

Financijski detalji ugovora nisu objavljeni.

Koper se u posljednjih godinu dana, nakon promjena u upravi, pojačao s nekoliko zvučnih imena, a prije Pranjića je momčad koju vodi 39-godišnji srbijanski trener Milan Obradović pojačao bivši Hajdukov nogometaš Senijad Ibričić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • msc13.09.2016. u 22:06
    meni je isto to fascinantno, pored svih hrvatskih klubova slovenski koper uzme doskorašnjeg hrvatskog reprezentativca.ista je stvar i sa ibričićem koji je stotinu puta govorio kako bi htio pred kraj karijere odigrati bar jednu sezonu opet za hajduk, a na kraju eno i njega u kopru.
    msc
  • Obrisan korisnik13.09.2016. u 16:05
    Zar ga nije mogao dovesti n.k. Osijek ili neko drugi od nasih..?
    Obrisan korisnik
  • 53njac12.09.2016. u 11:20
    Mogao je i bolje... Ali ajd ok
    53njac