SEHA liga, Final Four, za 3. mjesto, 09.04.2017, 17:30 h
Meškov Brest
Meškov Brest 23:19 RK Zagreb
RK Zagreb

PPD Zagreb poražen i u susretu za treće mjesto, Bjelorusi slavili na krilima Pešića

Branimir Korać • nedjelja, 09.04.2017.
PPD Zagreb poražen i u susretu za treće mjesto, Bjelorusi slavili na krilima Pešića

Meškov Brest osvojio je treće mjesto na ovogodišnjem završnom turniru SEHA lige. Bjelorusi su organizirali završnicu, u polufinalu su izgubili tek nakon sedmeraca od Veszprema, a onda su u susretu za treće mjesto svladali PPD Zagreb s 23:19...

PPD Zagreb nastavio je nizati poraze i na završnom turniru SEHA lige. Zagrebaši su prvo visoko poraženi od Vardara u polufinalu, a zatim su i u susretu za treće mjesto poraženi od domaćeg Meškova.

Pokušali su u Zagrebu nešto promijeniti dolaskom Slavka Goluže na klupu umjesto Silvija Ivandije, no pomaka i dalje nema i Zagreb je daleko od prave forme.

Pokazali su to nastupi u Brestu gdje PPD Zagreb nije imao apsolutno nikakve šanse protiv Vardara, bio je nešto ravnopravniji protivnik domaćinu, međutim Meškov je imao dvoboj pod kontrolom od prve do posljednje minute i Zagreb nije imao pravu priliku okrenuti susret.

Već u desetoj minuti Meškov je vodio 5:1, Zagreb je ponovno imao velikih problema u napadu, Ivan Pešić branio je vrlo dobro i gosti su teško dolazili do pogodaka.

Nakon tih vrlo loših deset minuta Zagrebaši su počeli igrati nešto bolje i do poluvremena nisu dopustili Meškovu još veće odvajanje. Na odmoru je bilo 14:10 za domaćina.

U drugo poluvrijeme PPD Zagreb ušao je nešto bolje, uspio je smanjiti zaostatak na samo dva gola razlike, ali ne i ozbiljnije zaprijetiti Bjelorusima koji su bez većih problema kontrolirali rezultat.

Završilo je 23:19 za Meškov koji tako završava ovu sezonu kao treća momčad lige dok je PPD Zagreb četvrti.

SEHA liga, za treće mjesto

Meškov Brest - PPD Zagreb 23:19 (14:10)

Meškov Brest: Ivan Pešić (13 obrana), Rade Mijatović, Dzianis Rutenka 2, Andrei Jaščanka, Maksim Babičev 1, Arciom Kulak 1, Dainis Krištopans 3, Andrej Jurinok, Rastko Stojković 4, Vjačeslav Šumak 1, Ljubo Vukić 3, Rajko Prodanović 2, Simon Razgor 1, Vladislac Ostrouško 2, Iman Jamali 3, Siarhei Šilovič

PPD Zagreb. Ivan Stevanović (9 obrana), Matevž Skok (2 obrane), Arian Jović, Luka Mrakovčić, Tin Kontrec, Luka Šebetić, Dobrivoje Marković 5, Zlatko Horvat 5, Leon Šušnja 1, Josip Valčić 3, Lovro Jotić 1, Tonči Valčić, Stipe Mandalinić 3, David Miklavčić 1, Velko Markoski, Domagoj Pavlović

FOTO - SEHA, Stanko Gruden

SEHA liga, Final Four

za 3. mjesto

Meškov Brest23:19RK Zagreb

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!