Nogomet

Luis Enrique: "Proživjeli smo noćnu moru i moramo vidjeti zašto smo bili toliko užasni"

Branimir Korać • srijeda, 12.04.2017.
Luis Enrique: "Proživjeli smo noćnu moru i moramo vidjeti zašto smo bili toliko užasni"
Foto: EPA

Ispred Barcelone je teška zadaća, morat će još jednom napraviti malo čudo kako bi izborila prolaz. Ovaj put posao će biti još teži nego protiv PSG-a...

Luis Enrique s razlogom je zabrinut nakon prvog dvoboja protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka. Njegova momčad upisala je visok poraz 3:0 uz prilično skroman nastup.

"Nije važno je li rezultat pravedan ili nije, takav je kakav je. Ovo izgleda kao treće poluvrijeme dvoboja PSG-a i Barcelone, situacija je vrlo ozbiljna i tužna za nas. U prvom poluvremenu bili smo vrlo neefikasni i situacija je jako teška za nas."

Barcelona je protiv Parižana napravila veliki preokret i prošla je dalje nakon što je izgubila prvu utakmicu s 4:0, ali i Enrique je svjestan kako ga sada očekuje puno teži posao.

"Proživjeli smo noćnu moru i moramo vidjeti zašto smo bili toliko užasni. Naše postavljanje na travnjaku bilo je ispod potrebne razine, intenzitet mora biti na puno višoj razini. U Ligi prvaka protiv momčadi kao što je Juventus, ne možete tako igrati. Preokret? Bit će puno teže nego protiv PSG-a."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.04.2017. u 15:08
    Možda im pomogne Dynamo i napravi da nestane Juventus!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.04.2017. u 14:26
    mislim da nema ništa od preokreta. juventus ove godine mete do finala....
    Obrisan korisnik