Nogomet

Dybala: "Jako sam sretan u Juventusu, uskoro slijedi produženje ugovora"

Branimir Korać • srijeda, 12.04.2017.
Dybala: "Jako sam sretan u Juventusu, uskoro slijedi produženje ugovora"
Foto: EPA

Junak Juventusove pobjede protiv Barcelone, Paulo Dybala, ističe kako je zadovoljan u Torinu, a kao potvrda da nema namjeru mijenjati sredinu, trebao bi biti potpis na novom ugovoru...

Oni najveći klubovi spominju se kao nova destinacija Paula Dybale, u toj priči bila je i Barcelona koju je uništio s dva pogotka u utorak navečer u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Bez obzira na interes drugih klubova, Dybala nema namjeru mijenjati sredinu.

"Jako sam zadovoljan u Juventusu, vrlo smo blizu dogovora oko potpisa novog ugovora i želim izvući najbolje iz boravka u Torinu. Dat ću sve od sebe da navijačima Juventusa pružim što više zadovoljstva", poručio je Dybala.

Protiv Barcelone očekivao je ovakvu utakmicu, a posebno ističe važnost čiste mreže uoči gostovanja na Camp Nouu.

"Znali smo da će biti ovakva utakmica, da će Barcelona dosta napadati, a mi imati puno prostora u kontranapadima gdje smo ubojiti. Chiellinijev gol omogućio nam je da mirno privedemo utakmicu kraju i s dobrim rezultatom odemo na uzvrat. Barcelona je imala prilika i zato je bilo važno ne primiti pogodak."

U Juventusu će morati biti oprezni jer je Barcelona već napravila jedno čudo pobjedom 6:1 protiv PSG-a kada je okrenula zaostatak od 4:0 iz prve utakmice.

"U Barceloni će biti potpuno drugačije, idemo na Camp Nou gdje će oni imati podršku navijača, ali dat ćemo sve od sebe. Nećemo razmišljati o tih 6:1, sada ćemo uživati u napravljenom, a tek nakon nedjelje ponovno razmišljati o Barceloni. Dobro poznajemo protivnika i znamo za što je sposoban, ali nećemo se povući i čekati. Moramo ponovno napraviti pritisak jer su šanse definitivno na našoj strani."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.04.2017. u 16:48
    U povijesti Europskog nogometa ispred Juvea su samo Bayern i Real. Mada ima puno manje titula od Milana i Liverpoola , ali Juventus spada u istu kategoriju. Puno veći klub od Barcelone.
    Obrisan korisnik
  • Weasley12.04.2017. u 16:44
    svašta se može pročitati u komentarima, ljudska glupost nema granica...
    Weasley
  • dane-barca12.04.2017. u 16:33
    Bilo bi steta da takav jedan igrac vecinu karijere provede u Juventusu,koji je velikan u okviru Italije,ne i u ostatku europe(prvenstveno mislim na broj osvojenih trofeja lige prvaka)...
    dane-barca