Nogomet

Gareth Bale pod upitnikom za uzvrat protiv Bayerna

Petar Jenjić • petak, 14.04.2017.
Gareth Bale pod upitnikom za uzvrat protiv Bayerna
Foto: EPA

Nastup velškog nogometaša Garetha Balea u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka je pod upitnikom. Prema pisanju Marce, Balea i dalje muči ozljeda mišića lista, zbog koje će sigurno preskočiti subotnji dvoboj sa Sporting Gijonom...

Gareth Bale pod upitnikom je za uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna. Velšanina je sredinom drugog poluvremena zamijenio Marco Asensio, u utakmici koju je Real uspio preokrenuti i doći do pobjede 2:1.

Prema pisanju Marce, Baleu ozljeda mišića lista i dalje stvara probleme. Istaknuo je to i Zinedine Zidane na konferenciji poslije utakmice: "Osjetio je zatezanje tijekom poluvremena i nisam ništa želio riskirati. Ne osjeća se dobro, ali se nadamo kako nije ništa veliko."

Francuski strateg sigurno neće ubaciti jednog od najboljih igrača u sastav za subotnju utakmicu protiv Sporting Gijona jer madridski klub, osim spomenute uzvratne utakmice, očekuje i El Clasico sljedeći vikend.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.04.2017. u 17:08
    Ne zelim nikom nikakvu povredu , posto sam je sam prezivio i znam kako je 1 god samo posmatrati kako drugi igraju !! Ali definitivno je za tim Reala ove sezone puno bolje da ne igra Bale .Najlosiji igrac ubjedljivo i kao sto sam i prije pisao da su ga engleski mediji podigli u visine , a on je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik