Rukomet

Horvat ostao bez kapetanske vrpce zbog "lošeg stanja discipline u svlačionici"

Branimir Korać • utorak, 16.05.2017.
Horvat ostao bez kapetanske vrpce zbog "lošeg stanja discipline u svlačionici"
Foto: FaH

Rukometaše PPD Zagreba u finalu Kupa Hrvatske kao kapetan predvodio je Igor Vori, a ne dugogodišnji kapetan Zlatko Horvat. Iz kluba je stiglo objašnjenje kako je do promjene došlo zbog lošeg stanja opće discipline...

Zagreb je i ove sezone bio i ostao glavni favorit za osvajanje dvostruke krune, Kup je uzeo teškom mukom i sekunde su ga dijelile od gubitka trofeja dok u prvenstvu zasad gura dobro.

Međutim bez obzira na to, igre su daleko ispod očekivanja, nije pomoglo niti nekoliko promjena trenera, momčad uopće ne izgleda dobro i u klubu su se odlučili za novi potez kojim bi probudili igrače.

Nakon što promjene trenera nisu donosile poseban pomak, igra je i dalje bila skromna i ispod očekivanja, ceh je platio dojučerašnji kapetan Zlatko Horvat.

Igraču koji je godinama kapetan, koji je cijelu karijeru odradio u Zagrebu i nosi ogromne zasluge za brojne trofeje, oduzeta je kapetanska vrpca i predana je Igoru Voriju.

Službeno objašnjenje iz kluba, prema pisanju 24 sata, glasi kako je do promjene kapetana došlo zbog "lošeg stanja opće discipline koje traje već neko vrijeme".

"Kako bismo prodrmali svlačionicu, procijenili smo da je najbolje da kapetansku traku dobije najiskusniji među igračima i čovjek koji će svojim primjerom biti uzor mlađim igračima", stoji u objašnjenju.

Stanje u klubu daleko je od idealnog, slijedi nova promjena trenera kada će na ljeto momčad preuzeti Kasim Kamenica, a veliko je pitanje i s kakvim rosterom će krenuti u novu sezonu. Uprava kluba morat će pokazati ambicioznost i osigurati konkurentnu momčad koja će moći ostvariti minimalne ciljeve.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.05.2017. u 16:31
    Horvat razmišlja i trenira kao propalica!! Ništa od njega. Zbogom i hvala! Ajmo mlade snage! Isto kao i Mandalinić.. Zbogom.. nula od igrača.. jbs igraca kojeg moras mijenjati u obrani!
    Obrisan korisnik
  • markoli16.05.2017. u 15:09
    Horvat je rukometni Totti...
    markoli