Nogomet

Duje Čop: "Nitko nije očekivao ovakav rasplet, ali mi smo vjerovali"

hns.family • nedjelja, 28.05.2017.
Duje Čop: "Nitko nije očekivao ovakav rasplet, ali mi smo vjerovali"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Duje Čop okrunio je svoj kapetanski nastup i izvrsnu igru Hrvatske pogotkom protiv Meksika. Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Meksiko 2:1 u prijateljskoj utakmici u Los Angelesu, a prvi je pogodak postigao Duje Čop, koji je premijerno nosio kapetansku vrpcu oko ruke...

"Izrazito sam ponosan na ove momke i na ovu utakmicu. Nitko nije očekivao ovakav rasplet, ali mi smo vjerovali - svaki smo dan razgovarali o tome. Odlično smo ušli u utakmicu i radili sve ono što jedna momčad treba raditi, prvenstveno pomagali svojim suigračima", rekao je poslije susreta Duje Čop.

"U ovakvoj utakmici može se samo uživati, tako smo se dogovorili i uoči početka u svlačionici, da će se Meksikanci morati dobro oznojiti žele li nas pobijediti. Pokazali smo da imamo širok kadar, veliku kvalitetu i da u svakom trenutku može pobijediti svakoga", dodao je Čop.

Hrvatska je dva pogotka prednosti stekla u prvom dijelu, a u drugom je Meksiko s najboljim igračima krenuo u lov na poravnanje.

"Meksiko je imao dominaciju u drugom poluvremenu, mogli su zabiti i drugi pogodak za izjednačenje, ali to ne bi umanjilo vrijednost našeg nastupa. Ipak, ovako je slađe", zaključio je Duje Čop.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!