Košarka

Armani Milano proigrao i bez Krune Simona te visoko slavio kod Trenta

Petar Jenjić • ponedjeljak, 29.05.2017.
Armani Milano proigrao i bez Krune Simona te visoko slavio kod Trenta
Foto: EPA

Armani Milano smanjio je zaostatak u polufinalnoj seriji protiv Trenta na 2-1. Nakon dva domaća poraza, Repešina momčad je slavila u gostima rezultatom 87:66 i pokazala kako može odigrati jako dobro...

Repešin Armani napokon je odigrao dobru utakmicu i to se odmah osjetilo na rezultatu. Slavio je u gostima kod Trenta 87:66 i smanjio zaostatak u seriji na 2-1.

Bez Krune Simona u sastavu, gosti su kontrolirali rezultat tijekom cijelog dvoboja i barem djelomično opravdali ulogu favorita koju su imali uoči početka serije. Ipak, serija je jako duga, igra se na četiri pobjede i u narednim će utakmicama morati pokazati da ovo nije bio samo kratkotrajan bljesak.

Trento pod košem gotovo ništa nije mogao obraniti, Milano je dominirao u reketu i polako stvarao razliku. Već je nakon prve četvrtine imao deset koševa prednosti, istu razliku koju su gosti imali i na kraju poluvremena (42:32). Početkom nastavka domaćin se nakratko uspio spustiti na minus sedam, ali više od toga nije išlo.

Do pobjede ih je predvodio Davide Pascolo sa 17 poena (3/6 za dva, 3/4 za tricu, slobodna bacanja 2/2) i pet skokova, Ricky Hickman je dodao 16 koševa (4/5 za dva, 2/6 za tricu, slobodna bacanja 2/4).

Najbolji je kod Trenta bio Dustin Hogue sa 16 poena (6/11 za dva, slobodna bacanja 4/8) i osam skokova.

Lega A, polufinale:
Trento - Armani Milano 66:87 (2-1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!