Nogomet

Jesus: "Bio je to normalan start bez ikakve namjere"

Marjan Kreševac • ponedjeljak, 12.06.2017.
Jesus: "Bio je to normalan start bez ikakve namjere"
Foto: EPA

Nicolas Otamendi je u jednom startu tijekom prijateljskog ogleda između Brazila i Argentine odigranog u Australiji, ozlijedio oko svom klupskom kolegi Jesusu. Brazilac smatra da je to bio normalan start bez ikakve namjere...

Brazilski napadač Jesus u jednom je duelu s klupskim kolegom Nicolasom Otamendijem pretrpio ozljedu oka, ali prema njegovim riječima Otamendi je išao u normalni start bez ikakve namjere i ozljeda oka je posljedica čiste slučajnosti. "Nije bilo nikakve loše namjere, start je bio normalan. Njegova ruka spustila se u prirodnom položaju, a na moju žalost ja sam bio u uzlaznoj putanji", izjavio je Jesus za SportTV.

Ozljeda u prvom trenutku nije izgledala ozbiljna, ali nakon dodatnih pregleda Jesus je otpušten iz reprezentacije i vratio se u Brazil radi daljnjih pretraga, a kao posljedicu toga propustit će ogled s reprezentacijom Australije koje je zakazan za utorak.

"Razgovarali smo u svlačionici i kasnije mi je poslao poruku, dobar je on dečko. Ovakve stvari su dio nogometa, događaju se, Otamendi nije napravio ništa loše. Ne znamo još u potpunosti težinu ozljede, ali uvjeravam vas da nije ništa strašno. Ako ću morati na operaciju neka tako bude, nakon odmora vratit ću se u City u potpunosti spreman",zaključio je priču o ozljedi Jesus.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!