Košarka

Još jedan Hrvat u Anadolu Efesu, Kruno Simon potpisao za turski klub

Petar Jenjić • nedjelja, 09.07.2017.
Još jedan Hrvat u Anadolu Efesu, Kruno Simon potpisao za turski klub
Foto: FaH

Krunoslav Simon novi je igrač Anadolu Efesa, objavila je službena stranica turskog kluba. Hrvatski reprezentativac potpisao je 1+1 ugovor za momčad Velimira Perasovića koja polako slaže roster za sljedeću sezonu...

Velimir Perasović dobio je novo pojačanje u Anadolu Efesu, za turski klub je potpisao dugogodišnji hrvatski reprezentativac Kruno Simon koji će ostati barem jednu sezonu uz mogućnost produženja.

Hrvatski trener polako počinje slagati kockice za sljedeću sezonu u kojoj želi ozbiljnije zaprijetiti naslovu prvaka i dolasku na Final Four Eurolige. Jedna od njih je i hrvatski košarkaš koji je protekle dvije sezone bio kod Jasmina Repeše u Armani Milanu.

Nakon deset sezona u dresu Zagreba, Simon je godinu dana proveo u španjolskoj Unicaji. Uslijedile su dvije sezone u Lokomotiv Kubanu kao i u već spomenutom Milanu s kojim je osvojio naslov prvaka Italije i dva Kupa.

Još će jedno ljeto Simon biti vrlo važan dio reprezentacije koja početkom rujna igra na Eurobasketu i bori za što bolji plasman.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!