Nogomet

VIDEO: Krasan pogodak Kranjčara u remiju protiv Marseillea, zabijali i Čop i Santini

Mihaela Bradovski • subota, 22.07.2017.
VIDEO: Krasan pogodak Kranjčara u remiju protiv Marseillea, zabijali i Čop i Santini
Foto: Duje Bonačić

Klubovi punom parom odrađuju pripremne utakmice uoči početka nove sezone, a ovu subotu zabijala su trojica Hrvata. Niko Kranjčar, Duje Čop i Ivan Santini bili su među strijelcima ovu subotu u pripremnim dvobojima...

U prijateljskom dvoboju odigranom u Glasgowu Rangersi su ugostili Olympique Marseille i remizirali 1:1. Niko Kranjčar odradio je dobar posao u redovima škotske momčadi i bio je strijelac krasnog pogotka za poravnanja.

Marseille je poveo preko Valerea Germaina u 61. minuti, a u 75. minuti Kranjčar je krasnim pogotkom iz slobodnog udarca s 20 metara dobio Rangersima remi.

"Vrlo dobra pripremna utakmica. Nismo imali toliko loptu koliko ćemo imati u ligaškim susretima, ali bili smo vrlo organizirani i imam osjećaj da smo dobro kontrolirali susret. Nismo im dopustili ulazak između linija čime bi nam stvarali probleme. Slobodni udarac bio je u odličnoj poziciji i bio sam jako zadovoljan kada sam vidio kako sam udario loptu i kuda ide. To je nešto na čemu radim cijeli život i u svim klubovima često sam ih izvodio", rekao je Kranjčar.

Kranjčar je igrao do 76. minute kada ga je zamijenio Pena.

Lijep pogodak postigao je i Duje Čop u remiju Cagliarija s Brescijom 2:2. Čop se vratio u Cagliari nakon što je posudbu odrađivao u Španjolskoj.

Cagliari je vodio 2:0 nakon pogodaka Joaa Pedra i Čopa, ali u zadnjih deset minuta Brescia je ipak došla do poravnanja.

Čop je Brescijinog vratara svladao nakon gužve kada se odlično snašao u 16 metara i iz prve iz voleja iz teške pozicije poslao loptu u mrežu.

Među strijelcima bio je i Ivan Santini koji je doveo Caen u vodstvo protiv Rennesa u 24. minuti. Međutim njegova momčad nije zadržala vodstvo i upisala je poraz 2:1.

Prvo je u 34. minuti Bourigeaud poravnao na 1:1 da bi u 61. minuti Maouassa postavio konačnih 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!