Košarka

VIDEO: Hezonja solidan u prvom predsezonskom nastupu, Zubac ostao bez šuta

Branimir Korać • utorak, 03.10.2017.
VIDEO: Hezonja solidan u prvom predsezonskom nastupu, Zubac ostao bez šuta
Foto: EPA

Noćas su u akciji u NBA ligi bili Mario Hezonja i Ivica Zubac, Hezonja je u dresu Magica odigrao solidno protiv Memphisa dok je Zubac bio nevidljiv u porazu Lakersa. Damjan Rudež također je upisao minutažu...

Orlando Magic odigrao je prvu pripremnu utakmicu, upisao je poraz od Memphisa 92:84, a Mario Hezonja unatoč lošem postotku šuta, pokazao je napredak u odnosu na prošlu sezonu. Hezonja je bio agresivan, uzimao je šut, prodirao prema košu i pokazao dosta više nego u većini utakmica prošle sezone.

S klupe je dobio 24 minute, s 12 poena bio je drugi strijelac Magica uz šut 4/7 za dva, 0/5 za tri te uhvaćena dva skoka, podijeljene dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Magic je predvodio rookie Jonathan Isaac koji je susret završio s 15 poena i uz Hezonju bio jedini dvoznamenkasti kod Magica. Damjan Rudež dobio je devet minuta i ubacio jednu tricu. Najbolji kod Memphisa bio je Mario Chalmers s 19 poena.

Ivica Zubac s Lakersima upisao je novi poraz, nakon Timberwolvesa bolji su bili i Nuggetsi. Momčad iz Colorada odnijela je pobjedu 113:107, a Zubac je krenuo u petorci. Nije se posebno istaknuo, ostao je ovaj put bez poena, ali i bez ijednog pokušaja prema košu u 18 minuta na parketu. Za to vrijeme uhvatio je četiri skoka.

Onaj koji je iskočio kod Lakersa je Kyle Kuzma, rookie koji je i protiv Timberwolvesa bio dobar. Ovaj put ubacio je 23 poena. Lonzo Ball morat će pauzirati nekoliko dana zbog lakše ozljede nožnog zgloba, a u solidnom nastupu upisao je osam skokova i četiri asistencije.

Na drugoj strani Gary Harris bio je na 25 poena.

Boston je upisao pobjedu protiv Hornetsa uz 12 poena Daniela Theisa, a Kyrie Irving dobio je 19 minuta za vrijeme kojih je ubacio devet poena dok je Gordon Hayward dodao pet poena i pet skokova.

Pripremne:
Memphis Grizzlies - Orlando Magic 92:84
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 107:113
Boston Celtics - Charlotte Hornets 94:82
Dallas Mavericks - Milwaukee Bucks 106:104
Sacramento Kings - San Antonio Spurs 106:100
Washington Wizards - Guangzhou 126:96
Utah Jazz - Sydney Kings 108:83

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!