Liga prvaka, skupina G, 4. kolo, 01.11.2017, 18:00 h
Bešiktaš
Bešiktaš 1:1 Monaco
Monaco

VIDEO: Monaco i dalje ne zna za pobjedu, Bešiktaš ponovno neporažen

Branimir Korać • srijeda, 01.11.2017.
VIDEO: Monaco i dalje ne zna za pobjedu, Bešiktaš ponovno neporažen
Foto: EPA

U prvom susretu četvrtog kola skupine G Lige prvaka Bešiktaš i Monaco remizirali su 1:1. Monacu je to tek drugi ovosezonski bod u Ligi prvaka dok je Bešiktaš i dalje na vrhu skupine s deset osvojenih bodova...

Monacu nikako ne ide u Ligi prvaka ove sezone. U Istanbulu je bio na očekivano teškom gostovanju, ali tamo je otputovao s nadom da bi ipak mogao nešto napraviti i pokrenuti se s dna ljestvice.

Imali su gosti vodstvo na odmoru, nisu igrali loše, ali domaćin je u drugom dijelu došao do poravnanja i do kraja susreta zadržao je barem bod.

Dodatni peh za goste predstavljala je i rana ozljeda Thomasa Lemara koji je sredinom prvog poluvremena napustio travnjak, a umjesto njega ušao Stevan Jovetić.

Nakon toga Bešiktaš je stvorio nekoliko izglednih prilika, činilo se da je bliži pogotku, međutim unatoč tome Monaco je stigao do vodstva. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Rony Lopes odlično se izborio za prostor i opalio s 20 metara te pogodio Fabrijev kut.

Niti deset minuta nije trebalo domaćinu da dođe do poravnanja. U 53. minuti gosti su pogriješili, olako izgubili loptu, a u završnici akcije Jorge je u 16 metara srušio Quaresmu te je dosuđen kazneni udarac. Izveo ga je Cenk Tosun i poravnao na 1:1.

Do kraja susreta imali su i jedni i drugi prilike za novi pogodak, no rezultat se više nije mijenjao.

Danijel Subašić odradio je cijelu utakmicu na vratima gostiju dok je Matej Mitrović zaigrao zadnjih 20 minuta kod domaćina.

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Bešiktaš1:1Monaco
Porto3:1RB Leipzig
1Bešiktaš 611:5+614
2Porto 615:10+510
3RB Leipzig 610:11-17
4Monaco 66:16-102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!