Nogomet

Ostala još samo dva kandidata: Prosinečki ili Osim preuzimaju reprezentaciju BiH

Mihaela Bradovski • petak, 22.12.2017.
Ostala još samo dva kandidata: Prosinečki ili Osim preuzimaju reprezentaciju BiH
Foto: FaH

Robert Prosinečki ušao je u najuži izbor kandidata za izbornika Bosne i Hercegovine. Glavni protukandidat mu je Amar Osim dok su iz konkurencije otpali Dragan Okuka i Vladimir Petković...

Nakon što je završio suradnju s Azerbajdžanom, Robert Prosinečki krenuo je po novi izazov, a sve je bliže klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Spominjao se i u kontekstu Slovenije, međutim na kraju se zakotrljala priča s Bosnom i Hercegovinom gdje je ušao u "finale izbora".

"Razmatrali smo izvještaj komisije koja je obavila razgovore sa svim potencijalnim kandidatima. Izvršni odbor je nakon dugog razmatranja listu od četiri kandidata sveo na dvojicu i to Amara Osima i Roberta Prosinečkog. U narednih sedam-osam dana obavit će se konkretni razgovori s njima, od financijskih uvjeta, njihovih planova i svega ostaloga kako bi mogli donijeti konačnu odluku", istaknuo je potpredsjednik Nogometnog saveza BiH Milorad Sofrenić za klix.

Po svemu sudeći odluka o novom izborniku bit će donesena početkom sljedeće godine, a prema tamošnjim medijima, Prosinečki i Osim imaju podjednake šanse za dobivanje ovog posla.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tko Gdje23.12.2017. u 05:18
    Volio bi Prosinečkog u Hrvatskoj.
    Tko Gdje