Nogomet

Prosinečki: "Jedan od glavnih uvjeta za preuzimanje BiH bit će da sam izaberem svoje pomoćnike"

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.12.2017.
Prosinečki: "Jedan od glavnih uvjeta za preuzimanje BiH bit će da sam izaberem svoje pomoćnike"
Foto: FaH

Reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro će saznati ime novog izbornika, a čelnici Saveza birat će između Roberta Prosinečkog i Amara Osima. Prosinečki je izbor pomoćnika istaknuo kao jedan od glavnih uvjeta za postizanje dogovora...

U razgovoru za Nezavisne novine Robert Prosinečki istaknuo je kako ima želju preuzeti reprezentaciju Bosne i Hercegovine te bi uz sebe volio imati svoje stalne pomoćnike.

"Glavni uvjet za preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovine je da dobijem priliku sam izabrati svoje pomoćnike. Ne znam hoću li biti izbornik Bosne i Hercegovine, ljudi iz Saveza kontaktirali su me nakon održane sjednice i poručili mi da sam ušao u uži krug izbora. Dogovorili smo se da ćemo obaviti razgovor tijekom tjedna nakon kojeg će se znati više. Volio bih preuzeti Bosnu i Hercegovinu."

"Saslušat ću predstavnike Saveza. Svuda sam radio s istim pomoćnicima, Gordanom Ciprićem i Draganom Spasićem, od početka su sa mnom i želim da tako i ostane."

Bosnu i Hercegovinu dobro poznaje te vjeruje kako ima potencijala za uspjeh.

"Reprezentacija BiH mi je jako dobro poznata, tu je niz velikih igrača koji igraju u velikim klubovima, zatim mladih koji predstavljaju dobar potencijal te sam uvjeren kako se može do dobrog rezultata."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!