Rukomet

Đorđić: "Imali smo priliku, ali previše toga smo promašili za bolji rezultat"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.01.2018.
Đorđić: "Imali smo priliku, ali previše toga smo promašili za bolji rezultat"
Foto: FaH

Srbija je upisala i drugi poraz na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj i vrlo blizu je ispadanja s Prvenstva. Švedska se s druge strane oporavila od poraza protiv Islanda...

Šveđani su svjesni kako su u drugom dijelu dvoboja protiv Srbije s nizom pogrešaka omogućili protivniku povratak u susret, ali u globalu su zadovoljni svojom izvedbom.

"Bila je ovo prava borba. U drugom dijelu Srbija je zaigrala s drugačijom taktikom u obrani, mi smo napravili nekoliko lakih pogrešaka što je njih gurnulo u par kontranapada, ali na kraju krajeva trebamo biti zadovoljni s izvedbom čitave momčadi", ističe Niclas Ekberg.

Mikael Appelgren bio je sjajan, upisao je čak 19 obrana, a posebno ističe zasluge igrača ispred njega.

"Protiv Srbije sam imao bolju obranu ispred sebe nego što je to bio slučaj u susretu protiv Islanda i sigurno da je to pomoglo mojoj današnjoj izvedbi."

Zadovoljan je i izbornik Kristjan Andresson kojeg posebno raduje napredak u obrambenoj fazi.

"Zadovoljan sam, sretan i ponosan na svoju momčad jer smo podigli razinu igra u obrani već u ovom susretu. Bilo je predanosti i agresije u našim redovima, svega što je nedostajalo u prvoj utakmici."

Srbija je s druge strane u problemima, potrebna joj je vrlo visoka pobjeda protiv Islanda.

"Imali smo priliku preokrenuti susret, posebno u trenucima s dva igrača više. Imali smo priliku, došli smo sa šest ili sedam pogodaka zaostatka na samo dva, ali previše toga je promašeno za bolji rezultat", kaže Petar Đorđić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!