Rukomet

Lino Červar iskoristio i drugu zamjenu, iz sastava ispao Mirko Alilović

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.01.2018.
Lino Červar iskoristio i drugu zamjenu, iz sastava ispao Mirko Alilović
Foto: FaH

Nakon lošeg izdanja u dvoboju protiv Islanda, Mirko Alilović odlazi na pauzu. Ivanu Stevanoviću protiv Švedske će se pridružiti Ivan Pešić čime je Lino Červar iskoristio drugu zamjenu...

Potez koji nikako ne možemo nazvati neočekivanim povukao je Lino Červar. Mirko Alilović nije dobro otvorio Prvenstvo bez obzira na to što je proglašen igračem susreta protiv Srbije, u dvoboju s Islandom nije mogao ništa obraniti i Ivan Stevanović čupao je Hrvatsku u drugom dijelu.

Červar je tako odlučio iskoristiti drugu zamjenu kako bi promijenio vratara te je umjesto Alilovića u postavu ušao Ivan Pešić koji će sa Stevanovićem konkurirati za nastup u posljednjem kolu protiv Švedske.

Pešić je i protiv Crne Gore u posljednjem pripremnom susretu bio dobar, pouzdan je vratar i u dogovoru s Vladom Šolom koji radi s vratarima, donesena je ova odluka.

Alilović na žalost nikako proraditi u reprezentativnom dresu, dok u Veszpremu brani jako dobro, u reprezentaciji nije na toj razini, no nadamo se kako će pronaći pravu formu i eksplodirati u nastavku Prvenstva jer će Hrvatskoj u zagrebu trebati velika pomoć vratara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.01.2018. u 11:50
    Logican potez,jer Alilovic je u reprezentaciji uvijek bio truba na golu,realno cudi me da ga se jos poziva jer ima sigurno boljih golmana u Hrvatskoj od njega.
    Obrisan korisnik
  • vlacng16.01.2018. u 00:21
    Koliko taj kredita ima.
    vlacng
  • DeceiverOfFools15.01.2018. u 21:42
    bravo Lino, nema više "svetih krava"!!!
    DeceiverOfFools